rskinnstofflor online

Finns det ngon sknare n att f hoppa i ett par tofflor nr man kommer hem efter jobbet eller under en kulen hstdag? P Zalando tycker vi alltid att det r lika hrligt att f g runt och mysa i vra och helst av allt br vi frskinnstofflor. Inget slr den underbart bekvma knslan som den mjuka ullen lindar in ftterna i. Med tofflor i frskinn fr vi en lyxig brjan eller avslutning p varje dag. P helgerna gr vi grna runt i morgonrock och vra tofflor hela dagarna. Dessutom finns det flera olika modeller att vlja bland. Komfortabla inneskor med en hrd sula i slittligt gummi med resrsmmar som det bara r att sticka in foten i? Eller de med en sula i kta skinn som blir som en stor och ljuvlig socka p foten? Flera har en praktiska greppyta med antihalk sula.

Maxa myset med frskinnstofflor

Inte nog med att dina frskinnstofflor laddar upp fr det bsta hemmamyset, de r dessutom estetiskt tilltalande i minimalistisk och smakfull design. Vi vljer grna en neutral frgskala som grna fr g frn bruna toner ver till svart eller pudriga pasteller. Dessutom lskar vi bubblare med djurmnster och detaljerade smmar i kontrasterande frger. Med ett lammullsfoder vrmer du ftterna p bsta stt. Du vljer sjlv hur tjockt foder du nskar. Vlj bland loafersliknande frskinnstofflor och de som gr en bit upp p vaden. De flesta modeller kommer i matt eller polerat skinn. Det hr r utan tvekan den sknaste inneskon. Nu r det kanske bara den dr koppen te som saknas i soffan?