ronmuffar Med ett leende p

1. 4. r 5. Burberry ronmuffar6. Vantar till touchskrmar7. Vrmande hjrta Favorit!

Tog fram lite favoriter i kylan. Ljus, ljus, ljus! Det frsta jag gr nr jag vaknar till frukosten, det frsta jag gr nr jag kommer hem frn jobbet tnder ljus! lskar det! Nu till jul r det lite mysigt med ljus som doftar kanel tex!

lever vidare, r efter r. Ett smart kp men mste inte ndvndigtvis vara av mrket BALLY tycker jag. Dom gr nd p 3495: och finns flertal minst lika bra och varma snarlika modeller i andra mrken. Jag kpte mina Clarks p Rizzo fr 1495: frra ret och minst lika fina i r. ronmuffar r ju jttesmart! Du kan fortfarande vara snygg i hret s inte mssan plattar till frisyren. Sjlv har jag ljusbeiga UGGS kpta frra ret som jag anvnder i r igen.

Och tv ursmarta tips. Vantar till touchscreen s du slipper frysa och st utan vantar nr du ringer eller smsar, sen favoriten! Det vrmande hjrtat! Ha ett par i fickan om du ska ut, tex str vid bussen. Tryck p knappen s vrms hjrtanen upp till 50C direkt! Och du kan anvnda dom om och om igen! S sknt! I vantarna, i fickan, i skorna!