Rodebjer skor online

Personlighet med elegansRodebjer skor tilltalar den moderna, progressiva, sjlvgende kvinnan som vet vad hon vill. De har en modern men samtidigt tidls design och passar dig som vill ha en sko som bde har personlighet och elegans.

Designer med annorlunda visionerRodebjer grundades i New York 1999 av svenska Carin Rodebjer. Kollektionerna finns ocks tillgngliga i de bsta varuhusen och de viktigaste butikerna ver hela Sverige och har utvalda terfrsljare i ver 20 lnder. Man hittar ocks Rodebjers klder och skor i webbutiker vrlden ver. Rodebjer har under flera r varit ett av Sveriges mest uppskattade modemrken och har vunnit flera utmrkelser inom modebranschen i Sverige. Mlet r att skapa klder och skor med en egen och klar personlighet och samtidigt gra det enkelt att vlja vad du stter p dig dagligen genom att kreera ett tidlst och mngsidigt mode som uppfyller den moderna kvinnans behov. Carin Rodebjer r inspirerad av motsatskulturer, mnskliga rttigheter och feministiska rrelser, musik, film, konst och litteratur. Och av passionerade mnniskor med starka ideal och mod att leva efter sina egna regler. Inspiration som delvis kommer frn Carins uppvxt p Gotland i en harmonisk milj med hstar, frihet och mycket sjlvstndighet. Denna inspiration och bakgrund speglas i varumrkets design och Rodbjer sko kollektion. Rodebjer str i dagslget infr en strre internationell satsning, och ppnar en ny stor butik i Stockholms city i april.

Rodebjer skor. Med personlighet och stilRodbjer Boots och Rodbjer sandaler, skor, stvletter, stvlar, boots och kngor finns i ett flertal olika modeller och variationer gllande frger, material, klackhjd och stil. Stilar som skapar intressanta kontraster mellan enkelheten och de vlgjorda och genomtnkta detaljerna. Alla Rodebjers skor fljer den designknsla och form Rodebjer definierat tydligt under rens gng, med en elegans och lekfullhet som tilltalar den moderna, aktiva, sjlvgende kvinnan som vet vad hon vill. Skorna har ofta en modern men samtidigt tidls design och mnga kombinerar mjuka och grafiska designelement. Ett flertal av modellerna gr sig perfekt till bde vardagsbruk och till kvllsevent. Praktiskt nr man gr direkt frn jobbet till cocktailen!

Hgkvalitativa och naturliga materialMajoriteten av Rodebjer skor grs i hgkvalitativa, naturliga material. Alla skor, stvlar, stvletter, kngor, boots och sandaler grs av lder/skinn/mocka frutom ngra f modeller som grs av textil eller med en blandning av syntet/textil. gummi. Dina Rodebjer lderskor hller sig bst om du vrdar dem genom att smrja in dem med vax eller fett. Tnk p att de tv olika materialen fungerar lite olika, Vaxet lgger sig p ytan och bildar ett skikt som str emot vta medan fett trnger in p djupet och bde mttar och mjukgr skinnet. Kom ihg att alltid rengra skorna innan du behandlar dem.