rn borg skor online

Kreativ design hos Bjrn Borg Bjrn Borg grundades p slutet av 1980 talet och varumrket str fr innovativ och kreativ design. Inspirationen till skorna kommer frn sporten, men tillsammans med designen knns skorna sofistikerade och trendiga. Bjrn Borgs fokus ligger p att gra bekvma skor som kan bras i alla sammanhang.

Underbara underklderDet var i mitten av 1990 som mrket slog igenom och en av Sveriges strsta idrottsmns namn syntes p framfrallt underklder. Attityden var livlig, frgglad och livfull. Tidigare frknippades mrket till stor del av med stjrnan Bjrn Borg, men idag klarar sig mrket bra sjlv och mnga frknippar Bjrn Borg med mode snarare n tennis. Naturligtvis tack vare en grym knsla fr trender, snygga plagg och skor, och en egen mrkesidentitet.

En av Sveriges strstaTrots det kan vi bertta lite om Bjrn Borg: en av Sveriges absolut strsta idrottsmn som under sin storhetstid vann hela elva singeltitlar i Grand Slam, fem raka Wimbledon och fyra raka Franska ppna turneringar. Han har blivit utsedd till Sveriges strsta idrottsman flera gnger och har i USA hyllats som den nst strste idrottsmannen efter Muahmmad Ali. Idag trivs Bjrn Borg bra utanfr mediernas ljus men gr ngra intervjuer d och d. Mlet med mrket Bjrn Borg r att finnas till fr de aktiva och de som vill knna sig attraktiva. Aktivitet och mode r ledorden. Man mnar kombinera sport, mode och aktivitet fr att producera stilrena produkter som passar fr vardag och motion. I november 2014 satsade fretaget p en ny inriktning: att sprida krlek fr alla och st upp allas lika vrde. Bland annat gjordes reklamaffsicher dr tv mn kysser varandra, som drog uppmrksamhet i USA, bde positiv som negativ. Fretaget r aktivt i mnga lnder och frsljningen r strst i Nederlderna, Danmark, Norge och i hemlandet Sverige. I den strst marknaden, Nederlnderna, finns mnga tusen terfrsljare.

Feel the loveP Footway knner vi krleken frn Bjrn Borg. Vi har massvis med strtskna modeller. De prglas av en sportig fritidslook och finns fr bde herrar, damer och barn. Hr finns inte bara sneakers utan ven tidlsa kngor och stvlar. En av vra mest populra damskor r faktiskt en vinterknga, fljd av en snygg sneaker. P herrsidan gller samma sak: modellen Martin ligger hgt i topp fjt av sneakern Coltrane i mysiga hstfrger. P Footway har vi ven barnskor frn Bjrn Borg, som gjorda fr lnga dagar utomhus fyllda av ventyr och aktivitet. Tillsammans med Danska modemrken och vriga Skandiavien leder Bjrn Borg det skandinaviska modet framt, med stormsteg. Helt fantastiskt fr oss konsumenter i framfarten drller det av snygga skor. Hitta dina nya Bjn Borg skor p Footway!