Park west skor online

Park West skorPark West skor tillverkar stilfulla kngor, lgskor och ballerinor som blir skra kort i garderoben. Modellerna r i klassiskt snitt och de r drfr ltta att kombinera med dina klder.

Fretagets med mrketPark West sko fljer de klassiska formlinjerna och det gr att mrket tilltalar mnga. De r till strst del tillverkade av fint och mjukt skinn som formar sig efter foten och hller den frsch. Skinn i naturliga frger blir snyggare ju mer de anvnds. Fretaget tillverkar basmodeller i damstorlekar och har som ml att tillverka bra skor till priser som alla ska ha rd med. Ett par ska inte bara passa vid ett tillflle, dina skor ska kunna bras till jobbvardagen liksom p fest. Park West kommer med med kollektion varje vr och hst. Infr vren brukar fokuset ligga p lttare skor som ballerina, loafers och sandaler och p hsten lggs mer tid p stvlar och boots.

Park West skorPark West stvel finns i lite olika utfrandet, exempelvis modellen Black som till utseendet pminner om en ridstvel med sitt dekorativa knppe baktill p hlen. Klackhjden p fem centimeter gr att du kommer upp lite och fr en bttre hllning, samtidigt som de r lga nog att g omkring i. De fungerar jttebra tillsammans med ett par smala jeans nerstoppade i skaftet, men blir extra snygga med en kjol eller klnning. Alla, gammal som ung, borde ha ett par ballerina i garderoben. Park West ballerina r skna att stoppa ftterna i nr du ska g ut fr att hmta morgontidningen eller fr en shoppingrunda p stan. De r verkligen mngfasetterade. Park West fljer sitt formsprk nr de satsar p en ballerina i ett klassiskt utfrande. Modellen med knppning ver fotvalvet tillfr en lite mer vlkldd knsla, och de blir mer som en sko n som en toffel. Jttesta bde till jeans och till klnning.

Om impregnering och sktselPark West skor hller i flera r med rtt behandling dr du emellant smrjer in dem med lderfett fr att inte skinnet ska torka ut och spricka. Det r ett levande material som krver mjukgrande krm fr att fortstta vara mjuka och smidiga. En del av skorna r tillverkade i syntet, vilket r ett bra val fr den som av ngon anledning inte vill anvnda skinn. Tnk p att impregnera skorna mot fukt, vlj ett medel fr konstskinn fr dina syntetskor. Se ocks till att skon tl impregneringsmedlet, rdfrga fr att vara p den skra sidan och fr att du inte ska riskera att frstra dina skor.

Park West skor online p FootwayLetar du efter kngor eller ballerinaskor i ett klassiskt snitt som aldrig blir omoderna? D kan Park West vara mrket som du sker. P Footway har vi ett stort utbud av mrket och hundratals andra mrken i vrt stora lager. G grna in och ta en titt p vra skor, du har alltid fri frakt och fri retur p dina varor. Dessutom har vi riktigt snabba leveranser.