n kunder p

Ltt att bestlla och snabb leverans. Enda som strulat är storlek p Dr Martens kngorna. Stor att du ska ta en storlek mindre vad du brukar ha som jag gjorde, det blev dom frsm! Positivt att det är gratis att skicka tillbaka kungorna. Johanna söndag 18 december 2016Mycket bra service, utmärkt information. Leveranstiden kunde varit kortare, och reklamutbudet var mycket bra. Män nd, en utmrkt webbshop! EK tisdag 13 december 2016Jag ser inte alls ut som på bilden, vilket var rätt snopet. Tog tog ca ca 5 dagar vilket jag tycker är riktigt bra. Flertalet mailuppdatering under hela veckan informerade jag om att skorna blivit packade och ivgskickade. vän om att maila så mycket som möjligt och var informativ och vänlig. Stort tack! Caroline fredag ​​04 november 2016Strlande fretag !! Bra sortiment, tydlig hemsida. Vid återbetalning kommer en bekräftelse att betalningen har gjorts till kontot inom tv-timmar från att den skickas tillbaka. Lite mer leveranstid men det anger den. Mkt god kommunikation och mailkontakt vid samtliga steg (orderbektftekse, packad, skickas, en spras osv.) Handlar grna igenNy fredag ​​04 november 2016Jag har handlat från Spartoo vid någon tillfälle och det har fungerat bra. Leveranserna har varit oklanderliga. Mejlkontakter från fretaget har varit mycket snabba. Jag fick tv-skorna och fick snabbt besked om att återkomma var registrerad och fakturan makulerad. Mycket bra! Eva fredag ​​28 oktober 2016Det är en bra blandning på kvalitetsvaror. Man fick information under tiden om sin bestllning. Hemsidan är proffsig med bra information. Det som utlovades i perspektiv av tid hlls. Det är riktigt serist. En mycket njd kundJo måndag 10 oktober 2016Snabb leverans. 3 timmar efter att jag fick återkalla postenbudet fick jag bekräftelse från Spartoo att de fick min återbetalning och de uppdaterade fakturorna direkt. Tisdag 04 oktober 2016Snigelpost måste jag först och främst om jag är med de andra shoppingplatserna jag handlat om. Män vad är det där skorna va super snygga nr de vl kom! 🙂 Mahdi söndag den 25 september 2016Men frsta arimax90 knns lite fake d det var lite häftigt och plastik men rätt snygga har redan beställts på en annan sida också snabb och snabbare än det är den orginal