n jag tidigare uppskattat

S till l de tidigare 164 shopparna, jag varnade, jag kan nu snabbt lägga till ytterligare 33 nya piratshoppar som riktar sig mot svenskar, det är den mer kompletta listan som jag kan bidra med nu, som du alltid måste ta hand om: (Jag vill skriva ut hela listan, den här är indexerad i skmotorerna, vid skrifter på olika adresser): Men eftersom domänerna registrerades genom flera (och jag nya) registrare och varav namnservrar, var det intressant att se att 31 av dem var registrerade från 1 augusti fram till den 14 / 10.Detta stämmer överens med vad jag tidigare sett en otroligt stor ny väg från piratshoppar, samtidigt som vi alla vet att Sverige är en liten marknad S jag tittade på en av namnservrarna och fljde den en mnads tid från igr (22 9 22/10). Men jag vill få dig att uppmärksamma att allt handlar om en (1) namnserver, utgår från ca 10 15 som används (men jag har sett) men men frn att det kommer några register per dag för sommaren ser det nu plötsligt ut s hr.Sannolikt finn det är ett stort antal shoppar under ccTLDer, men det här är inte så likt. Men jag kan säga med min tidigare uppskattning att det handlade om 8 10 000 domner är en helt felaktig bedömning. nej precis tvrtom.Shopparna utspelar sig för att sälja originalprodukter, det är det som kunderna tror och berättar att de ska vara med på pappjan, i fel storlek och storlek, med märken på felstolen och med en plskrage som lika kunde ha varit frn grannens vn mailkontakt, s fr du svarar på det orginalprodukter (ibland skriver de att rabatter beror på minimala sknhetsfel), men jag har alla mail som jag kan se, vilka produkter är som helhet. nufsaidMen jag tror faktiskt att FB bryr sig, men det är ju problem med automagiska annonssystem utan manlig övervakning, s slinker mycket elnde mellan. män vi fr se.