Delikat halsband

Det halsbandslag som jag gör på den här bloggen brukar vanligtvis användas av mig på en överlägsen väg. Jag vet att högar av juveler är INTE för vardagen (såvida du inte är mig). Så intressant som det är att se ser, tycker jag det är också trevligt att se mer bärbara alternativ. Jag har plockat ut några av mina favorit känsliga halsband i butiken för att skapa lappkombinationer. Jag tycker att de är bärbara och avslappnade men ändå kantiga och modiga framåt. Du kan också byta ut ett av dessa lager med något som du redan har i din smycken garderob. Jag älskar att blanda sentimentella eller antika bitar i mer aktuella kombinationer.

Enkelt, solidt guldpennhalsband av Loren Stewart. Jag älskar faktiskt den här delen själv. Alene är det väldigt känsligt bara en ledtråd eller ett förslag på smycken (älska den idén!). Loren Stewart är precis den typ av smycken som jag, och våra kunder, älskar. Konstruktörerna designar aldrig och låt materialet (de blandar ofta metaller och innehåller diamanter) talar för sig själva. Jag beskriver alltid Loren Stewart-stycken som smycken med en kant. Älska allt som de gör! Vi kommer att få i en stor semester ordning nästa månad. Jag kan vänta med att vi förväntar oss några riktigt high end-artiklar från raden för första gången. Kom an!

Jag parade Loren Stewart pilhalsbandet med en enkel turkossträng. Jag ville använda ett annat medium (ädelstenar) i den här kombinationsrutan. Jag älskar också guld och turkos tillsammans. För att blanda upp det och ge combo lite seghet lagrade jag det Sterling Silver Pamela Love talon halsbandet. Enligt min åsikt, om du vill lägga till Pamela Love i din samling så är det så bra att överväga. Det är en av hennes klassiska mönster och kan bäras hela tiden. Jag vet att det inte är för alla att smaka men det är så underbart makabert.

Solid guld halsband av Lulu Frost. Dessa lilla guldtal är från hennes fina smyckenlinje utan titel CODE. De är alla baserade på formerna på rumsnumret på Plaza Hotel. Jag har haft på mig någonsin sedan min pojke vände två för några veckor sedan och det är perfekt. Därefter ville jag ha en rund hängsmycke för att ge lite vikt åt kombinationsrullen så jag valde vårt Sterling Silver Coin halsband. Det finns små diamanter inbäddade i varje spets och ramen är skräddarsydd. Myntet är äkta (samråd med en numismatist, aka myntsamlare) från Grekland och är ungefär två tusen år gammal. Älska en bit med en historia!

Jag kan prata om lagring utan att nämna kula / kristallhalsband av Unearthen. Jag bär mig hela tiden! De är den perfekta mittlängden så att de inte stör något annat i min halsbandssamling. Därför är det perfekta sista laget. Återigen förstärker det utseendet. När du lägger många känsliga halsband är det viktigt att ge det lite styrka.