de utan riktiga skor

There is a whole generation of women who have never had a pair of real shoes on the ftterna.

Oj, det måste ha varit bra, kan du? Inte alls. De är faktiskt mycket små och du ser dem varje dag. De r tonrstjejer. Ugg generationen kallar mig dem.

Det är helt obegripligt att de skorna också är gjorda för utomhusbruk. Minst stabilitet fr ftterna hittar du inte på marknaden. De är inte ens formade som skor.

När du ser en tonrstjej på stolen i deras skor och hur de gr.

Om de har Uggs s harar de runt med ftterna lutande rejlt int. Ofta är det helt nertrampad på grund av gängstilen.

Today, there are no so-called photographic shoes in the affairs of tonrstjejer. Det är platt, billig ballerinamodeller som gäller. Lätt att ta hand om billig att man kan köpa i olika stilar och matcha dagens utmaning. Det ska g snabbt. Absolut inga skosnren. Vem ellerkar knyta?

Killarna har det betydligt bättre. De är gympaskor som är stabila och med std fr foten och framfrallt fr hlfoten. Män det verkar som om många andra av skotillverkarna hoppar över den delen av skon som sjlva foten hvilar på. Jag tror inte att ftter mr bra av det.

Nr min dotter brögde, fick jag ett par skott med skor. De hade hon på lekplatsen hela hesten. Nr vi skulle köpa vinterskor sg vi hennes sm kaninskor p reahyllan. Vi skrattade lite mysigt och pekade och jag minns att jag tyckte att det var konstigt att de stod vid morgonskorna. Morgonskor? Ja, hon hade gett omkring morgonskor som en annan man i parken. Pinsamt. Min egen dotter frst med Uggs!

Om man ska få en snygging, så borde det vara skor.

Tnk s många steg vi tar under ett liv. Har du problem med dina behov blir allting mycket jobbigare. Visst är det att vara efterklok, men hur många jag är i valet av generationen inte vet att de inte hade pressat ner sina sm fosser i spetsiga skor i 60 talet? Och jag vgar stta en slant p att dagens tonrstjejer kommer att bli ont, om ingenting grs.

Jag fick veta att mannen inte skulle ha samma skor mer än tv dagar på raken. Det var viktigt att ftterna fick variation. Nu är det många tjejer i samma platta snedslitna skor efter mnad.

är vi stressade att vi inte ser hur du gör barn gr? Det ser ju inte klokt ut! De gr som gamla tanter.

Nu har nästan alla barn Converse och att det har varit en sko som har använts till idrottsliga aktiviteter på rätt sätt. Hajade till senast jag sg Rocky. Nr Sylvester Stallone drar jag på grund av sin joggingrunda, det är han i ett par svarta Chucks. Vad vad?

Män det finns en lösning.

Jag blev frlst fr 15 r sedan. Ja, jag hade nog inget val. Expediten var jttestrng och mssade om frtrffligheten med inlgg. Hon idiotfrklarade mig nej jag sa att jag trodde att det bara var äldre som hade inlgg. Hon vertygade mig om att det var lsningen p mnsklighetens alla problem och av ren rdsla s kpte jag en full av inlgg i olika modeller. Hon fick mig att ställa in till min ftter.

Nu är det dags att dyka upp i alla skor. Det kan vara konstigt att betala extra för att ha en hel sko men det är fortfarande den enda lösningen så länge vi fortsätter att köpa halva skor. Och tar man hand om sina ftter kan man som jag är en riktigt fin komplimang till slut. Senast jag var på en fotbehandling fick jag hävda att jag hade mammaftter. Drfr uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelanderutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rttar alla fel och är genersa med genmlen.

Stort tack! Skicka

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest genrer med genmeln, berättelser och hur vi redovisar eventuella kritik från Pressens yttrande.