p UGG Australia Bonham Black Svarta Skor Online

UGG Australia Bonham Black Svarta skor

Det surfarinspirerade mrket UGG Australia tog marknaden med storm i mitten p 2000 talet med sina stora, fluffiga frskinnsstvlar. Sedan dess har mrket utvecklats och gr nu riktigt kvalitativa skor i olika utfranden, som dessa snygga Chelsea boots i svart.

Dessa boots r gjorda av vaxat, och drmed vattenttt lder och i fodret finns naturlig ull, som kommer hlla dina ftter varma ven p de kallaste dagar, utan att fr den skulle f dem att svettas p varmare dagar. Ull transporterar nmligen fukten bort frn ftterna. En innersula i skum erbjuder skn sttdmpning till ftterna. Yttersulan r i robust gummi som ger ett stabilt grepp.

Klassisk design hller lnge

Dessa skor r helt klart avsedda fr att klara av hrda klimat, och r allts perfekta frs Sveriges vintrar. Den otroligt klassiska och stilrena designen gr att det r skor som kommer att hlla i mnga r framver.

Info om sktsel

Trots att dessa skor r vattentta kan det vara bra att impregnera dem d och d, fr att utsidan av skorna ska ha lttare att stta ifrn sig smuts. Annars torkar du enkelt av smuts med fuktad trasa.