p Swims Classic Black Svarta Skor Online

Swims Classic Black

Att anvnda en galosch r smart p s stt kan du anvnda dina finare skor ven nr det regnar. De ger skorna ett omedelbart och effektivt skydd. Ett mste fr de herrar som vill se vlkldda ut ven nr regnet r framme.

Det gr inte att f en mer stilren och minimalistisk design n dessa galoscher frn Swims. De passar utmrkt att anvnda till de flesta lgskor. Materialet r naturligtvis vattenttt och ger dig ett vldigt bra grepp p vgen tack vare sitt halkskydd.

Svart passar till det mesta

Det spelar ingen roll vilka klder du har p dig eller hur dina skor ser ut. Dessa mrka galoscher fungerar fint till alla kldstilar och frgkombinationer. Ha dem redo i bilen eller p kontoret, s kan du alltid skydda skorna om det skulle komma ett pltsligt regnovder.

Bra att tnka p

Det r enkelt att rengra dessa galoscher. Sklj helt enkelt av smuts och skrp som kan fastna med ljummet vatten. Det viktiga r att du lter dem torka i rumstemperatur. Undvik vrme frn exempelvis element och direkt solljus, d det kan ha en negativ effekt p gummit.