n jag tidigare uppskattat

S till l de tidigare 164 shopparna, jag varnat fr, s kan jag nu raskt lgga till ytterligare 33 nya piratshoppar som riktas mot svenskar, s den mer kompletta listan som jag kan bidra med nu, som du allts br akta dig fr r fljande:(Jag vljer att skriva ut hela listan, d den lttare indexeras i skmotorerna, vid skningar p de olika adresserna):Men eftersom domnerna var registrerad genom ett flertal (fr mig nya) registrarer och lg p namnservrar, s var det intressant att se att 31 av dem var registrerade frn 1:a augusti fram till den 14/10.Detta stmmer vl verens med vad jag sett tidigare en ruskigt stor ny vg av piratshoppar, samtidigt som vi alla vet att Sverige r en liten marknad S jag tittade p en av namnservrarna och fljde den en mnads tid frn igr (22 9 22/10).Och jag vill gra dig uppmrksam p att det allts handlar om en (1) namnserver, utifrn ca 10 15 som anvnds (av vad jag sett), men frn att det kommit ngra f registreraingar per dag fre sommaren ser det nu pltsligt ut s hr.Sannolikt finns ett stort antal shoppar under ccTLDer, men dessa ser jag inte lika ltt.Men en sak kan jag med skerhet pst: att min tidigare uppskattning av att det handlade om 8 10 000 domner r en helt felaktig bedmning. nej precis tvrtom.Shopparna utger sig fr att slja orginalprodukter, det r allts det kunderna tror och frvntar sig att de ska f istllet s kommer pappjackor, i fel frg och storlek, med mrken p fel stllen och med en plskrage som lika grna kunde varit frn grannens vn mailkontakt, s fr du svar att det r orginalprodukter (ibland skriver de att rabatterna beror p minimala sknhetsfel), men i alla mail jag ftt se, s hvdas orginalprodukter vilket r totalt ljug. nufsaidMen jag tror faktiskt att FB bryr sig, men det r ju problem med automagiska annonssystem att utan mnsklig monitoring, s slinker mycket elnde emellan. men vi fr se.