MY CLASSIC STYLE

H kommer en v klassis h outfit i mina nya Uggs, jag m verkligen s att dessa de absolut sk skorna som finns. Jag att kunna sl p mig dessa d jag har en ledig dag eller d jag springer h i stan. Jag gillar denna typ av enkla och mysiga outfits som kan h mig varm och bekv en hel dag. Jag vet redan att dessa kommer sitta som fast klistrade p mina f i vinter haha! D det blir lite kallare s blir det perfekt att matcha dessa med en stor oversize kappa och en fluffig halsduk, hur mysigt? Om ni vill se hur andra influencer har stylat sina ugg s kan ni kika in h s mycket inspo. Jag hoppas verkligen att ni gillar denna look, vi h senare fina! xx

Here a very classic fall look in my new Uggs, I must say that these are defintley the most comfortable shoes out there. I love throwing these on when I having a day off or running errands in the city. I like easy and simple outfits that can keep me warm and comfy all day. I can already tell that these ones will be my best friends this winter! When it gets a bit colder I pair my ugg with an oversized coat and a big fluffy scarf, how cozy? If you want to see how other influencer style their ugg, you guys can check it out here. I hope you guys liked this look, talk later babes! x

Jag har p mig Classic Mini II, de s bra eftersom att de verkligen passar tillsammans med allt i min garderob. Jag kan matcha med en svart p jeans eller en brun kappa, allt fungerar!

I wearing the Classic Mini II in black, it so great because it really works with everything in my closet. I can wear a big fur or a brown coat, everything goes with these.