Merrell skor online

Frn skidor till skorIdag gs Merrell av Wolverine World Wide men resan dit har pgtt sedan brjan av 1980 talet. Det var d som Clark Matis, Randy Merrell och John Schweizer tog de frsta stapplande stegen mot vad som skulle bli en vrldssucc.

Matis och Schweizer kom frn franska skidmrket Rossignol och parade ihop sig Merrell som d tillverkade high end vandringskngor. Tillsammans skapade de Merrell, vars frsta skor ndde marknaden 1983. Ngra r senare lmnade Randy Merrell fretaget.

Merrell kom att kpas upp vid tv tillfllen: frst 1987, d till finska sportmrket Karhu som bland annat flyttade tillverkningen till Asien fr att f ner priserna. 10 r senare slde sedan Karhu Merrell till amerikanska Wolverine World Wide, som bland annat ger framgngsrika mrket Saucony.2015 slde Merrell skor fr nstan 700 miljoner dollar, i 151 lnder.

Merrell kngorMerrell tillverkar rejla kngor, redo fr naturlivet och ventyrliga vandringar. En av deras framgngsrika modeller r Merrell Norsehound Omega Mid WTPF, en vinterknga med lder ovandel och 300g fleece p insidan som hller vrmen oavsett vder. En annan storsljare r stveln Merrell Natalya, som med sitt hga skaft ven vrmer dina ben. Mnga av modellerna kommer i Gore Tex, som gr dina lngpromenader nnu trevligare. Oavsett vilka kngor eller stvlar du vljer, s gr Merrell dig redo fr hiking.

Merrell sandalerOm du r sugen p ngot lttare fr ftterna, spana in Merrells sandaler. Srskilt den populra Terran Serien erbjuder mnga fina sandal varianter. Med sin skna Merrell Remember Me Foam erbjuder sandalerna en skn och anpassad fotbdd. Sandalerna utrustas ven med M Select Grip som minskar risken fr halka perfekt om du vill dansa runt i sommarregnet.

Merrell TrailrunningAtt trna ute och att utnyttja vad naturen erbjuder fr hinder fr dig har blivit allt mer populrt. Swimrun, OCR och andra terrnglopp har kat stort i Sverige. I Merrells Trailrunning sortiment hittar du skor som just r anpassade fr att klara dessa tuffa frhllanden och ger dig en hrlig lpknsla. Merrell r ven stolt sponsor till vrldens strsta OCR lopp Tough Mudder!

Merrell p FootwayP Footway har vi samlat hundratals par Merrell skor, allt frn kngor, sandaler och trailrunning skor till vardagliga fritidsskor. Vi har alltid fri frakt, fri retur och 180 dagars ppet kp. Vi hoppas att du hittar dina nya Merrell skor hos oss.