Julkalender 2016

En vecka kvar till julafton och d tar vi oss till Bjrn Engstrm p Pocket Shop, Malm central fr att f lite boktips och en liten lgesrapport frn julhandeln.

Julhandeln har precis kommit igng p allvar p Malm Centralstation, det r full fart och det r alltid lika roligt. S hr runt jul blir det mnga snabba tips, mnga resenrer har bara ngon minut ver innan tget gr och d kan man ju passa p att fixa en julklapp hos oss, sger Bjrn Engstrm som r butikschef p Pocket Shop Malm C.

Butiken ppnar redan kl 06.30 p morgonen fr att n de tidiga pendlarna och har ppet som vanligt fram till 21.00 p vardagarna. Varje gng ett tg rullar in kommer det en vg av mnniskor som passerar butiken och i bsta fall lockas in fr ett snabbt besk. Samtidigt som mnga andra vandrar runt p centralen i vntan p nsta avgng.

Vi har extrabemanning hela sista veckan redo att st till tjnst med julklappstips och presentinslagningar! Har man inte hunnit fixa det sista innan dess str drrarna ppna fram till Kalle Anka brjar p julafton ocks, sger Bjrn med ett leende.

TIPS: Boktuggs nyhetsbrev via epost till din inbox varje vecka anml dig idag >>

Nr vi ber honom om ngra boktips enligt knd mall s hittar han tre kandidater i vra olika klasser:

Sknlitterr: En amerikansk frlust av Philipp Meyer

Bland det bsta jag lst i r! Om tv barndomsvnner som frsker lmna en stad som gick under efter stlindustrins kollaps. Arbetarklassngest med ett krisande USA som kuliss och fantastiskt sprk som strsta behllning. Knns extra aktuell i dessa Donald Trump tider.