Johnny bulls skor online

Johnny Bulls: frn biker och westernkulturenJohnny Bulls r en biker och westerninspirerad knga som grs i ett slitstarkt material i bde hgt och lgt skaft. Denna populra sko som tillverkas i Spanien grs i skinn vilket gr dem tliga och r skna att bra ju mer du anvnder dem. Vlj och vraka bland vrt utbud av Johnny Bulls skor.

Ftter i tv lgerSom sagt: tv kulturer har prglat utseendet p Johnny Bulls stvlarna. Om vi brjar med biker, eller motorcykekulturen, har det alltid varit ett full klla fr mode och trender. Den ngot hrda, tatueringsfyllda och lnglivade stilen har influerat vr stil p olika stt nda sedan 1950 talet. Idag r den kanske mer populr n tidigare, srskilt med tanke p skggets stadiga terkomst och den rockiga attiyd som terfinns hos mnga mrken. Johnn Bulls kombinerar elementen frn bikerkulturen med en elegant knsla fr enkelhet: deras stvlar r okonstlade, med snygga detaljer som piggar upp.

Westernkulturen, som har Hollywood att tacka fr mycket, influerar vitt och brett. Cowboy imagen brjade sin resa mot popkulturen redan p 1800 talet men blev frst riktigt stor i och med Hollywood och filmerna drifrn, som kom p 1920 talet.

Johnny Bulls lyckas effektivt hmta inslag hrifrn och ger dem en klassisk men modern touch. Srskilt modeller som Nappa och Sprinter, med rejla detaljer och snygg klack, ger en smak av western.

Matcha dina Johnny BullsEtt par Johnny Bulls stvlar trivs bra i sllskap med tajta svarta jeans, en snygg skinnjacka (fr vrigt ett mste i allas garderob) och mysig, lng stickad trja, eller varfr inte en snygg skjorta?

Tack vare det stadiga ldermaterialet klarar ett par Johnny Bulls stvlarna vintern bra, de r bde varma och skna. Hr finns kanske lite mindre spelrum fr att ta ut svngarna fr din stil vintern stller ju sina osympatiska krav med jackor, tjocka vantar och rejla mssor. Men du kan tmistone lta din Johnny Bulls stta sin bikerprgel p vinterstilen. Ldret gr Johnn Bulls stvlarna ganska varma, om det blir riktigt kallt och lngpromenaden stundar: anvnd ett par sockor i stvlarna.

Rengr och vrda dina bootsRengr din Johnny Bulls nr de blir smutsiga. Anvnd rengringsspray, ldertvl, skumtvl. Det gr ven utmrkt att anvnda en trasa med lite bensin p, ett bra stt att bli av med gammal skokrm. Nr du tvttat dina stvlar, se till att de fr torka naturligt i ungefr 24 timmar. Lgg dem inte p ett element eller annan ”artificiell” vrme, det mr skorna smre av. Glm inte att lgga in skoblock i dina Johnny Bulls stvlar nr de torkar. Smrj in dina stvlar med skokrm nr de r torra, gr det i cirkelrrelser du kan ocks anvnda en bra skoborste, helst en ganska tt sdan. Mnga tror att det rcker med att bara smrja lite snabbt, men faktum r att man helst ska smrja in s att det verkligen stter sig, tnk cirka tv minuter.

Johnny Bulls online p FootwayJohnny Bulls r bland vra mest populra mrken och hr hittar du flera modeller. P Footway fr du alltid snabb leverans, fri frakt och retur samt 180 dagars ppet kp.