glutenfritt och h

Mer information samt information om hur du tar bort eller blockerar dessa finns hr: Vr cookie policyGokvll! Nu nattar maken barnen och jag slr mig ner vid datorn efter en gooooood middag! Hr hemma provas nya recept infr boken, hej vilt!

Synden straffar sig sjlv, sger man va? Med det menar jag att jag varit galet kolhydratbakis nda fram till idag (m ti) Jag har ju hittat min optimala niv av kh bde fr vlmende och fr vikten men ibland hamnar jag ver den grnsen, och det skedde i helgen. I mitt fall r det nog s att min bgare var full efter lite lsare tyglar i sommar och d behvs inte mkt fr att bgaren ska svmma ver.

Jag trivs bra med mitt matintag och tbeteende annars s jag vill inte ndra p ngot (utesluta alla kh etc) men det har helt enkelt blivit lite fr mkt av det goda fr min optimala niv. Hur som haver, i dag knde jag att jag brjade till Underbart!!! Fr ni som r nya s kan jag bertta att jag blir otroligt trtt, tung i kroppen och sjlen och knner mig som jag supit bort en vecka!

Nja, det reder ju upp sig snabbt!

Har ni sett ngt s stt??? Smtjejernas UGGs frn Campadre kom i veckan, s himla gosiga och sta!! Mina i beige kom ocks men r inte heeeeeeelt njd. Lite vl gula i skinnet.

Har ni inte frsttt det innan s r jag bde tekniknrd OCH lskar rosa vilket innebr att mina Apple saker alla r kldda i rosa 😉

Mina gelnaglar r borta! Har frstrkt naglarna med gel i snart 10 rs tid och endast under bebismnaderna har jag varit utan men nu var det dags att ta bort det s i dag tog Anette p Nagelhuset bort materialet s nu r naglarna rda och korta =) Me like!

Hrrni jag mste frga om lite tips!!

Vra Cavalierer r 10 mnader och 1 och och 9 mnader och de skller som besatta p andra hundar ute (den lille ven p cyklister!)! Det r grymt pinsamt och jag som brukar reda upp det mesta vet faktiskt inte vad jag ska gra!!! Om du/ni r hundkunniga hjlp mig!!! Jag har dock kommit fram till att de inte fr g p promenad ihop just nu d de frstrker varandras dliga beteende eller rttare sagt den ldste som r vldigt feg och otrygg i sig sjlv, han smittar av sig p den lille. S har ni tips att ge hur man gr till vga s snlla dela med er! Avskyr detta beteendet!

N nu ska jag slla min man i soffan, Dallas ikvll jue!!! Jag satt alltid bnkad nr jag var liten och jag gillar serien nu ocks! =))

I morgon blir det en smarrig lunch med goa Anne (redaktr p Mat Hlsa), trevligt!!

Ha nu en toppenkvll och mnga kramar till er!!Hej se!

Tack fr en toppen blogg! Titta in varje dag! =)

Angende ditt hundproblem s har jag haft exakt samma problem, den yngsta r vldigt osker. Jag har trnat mycket och det fungerar toppen! Positiv frstrkning och inget ryck och slit. Du kan googla det eller s kanske det finns ngon instruktr i nrheten som kr med positiv frstrkning och klicker. (Man mste inte anvnda klicker.)