dig och hela familjen hos Bergqvist skor

F dig som framf s sk vardagsskor av h kvalitet med en idealisk passform till ett bra pris, s kan vi garantera att du kommer hitta n som faller dig i smaken bland v olika Ecco modeller. Ecco g ett beundransv arbete som alltid lyckas h h standard, med noggrant utvalda l en design som utg fr foten f b komfort och som lyckas vara snygg samtidigt. Eccos skor enkla och stilrena men det finns trots det m modeller i h uppiggande f Familje f danska skof ECCO grundades 1963 i staden Bredebro av Karl Toosbuy med visionen att bli v b skof Idag ECCO av grundarens dotter, Hanni Toosbuy Kasprzak, som i dagsl driver 3000 Ecco butiker hela v och producerar 12 miljarder par skor Det f verkliga genombrottet kom p slutet av 1970 talet d ECCOs designer Einar Truelsen skapade Detta f av en serie andra revolution skor, d vissa modeller produceras idag.

Milj att kunna h den h standarden p l anv sig ECCO av egna garverier. Dessa garverier hittar du i Nederl Portugal, Indonesien och Thailand. ECCO ing ocks i ett forskningsprogram d de jobbar aktivt med att minska den milj som kommer av garvning. Det h ECCO l anv inte enbart till ECCO skor utan till andra delar av modebranchen, sportindustrin och till bilindustrin.

Idag sker ECCOs produktion av skor p fabriker i Slovakien, Japan, Cypern, Thailand, Indonesien, Portugal, Kina och Indien. En del av fabrikerna ECCO sj medans andra skor produceras p licens.