DID ANYONE SAY UGGS

Jag fljer filosofin att om man tycker om ngot kan man lika grna kpa flera av samma sak. Spelar ingen roll om det r jeans, skor, linnen eller smink, jag shoppar alltid mer n en produkt om jag gillar det! Som ni vet s lskar jag uggs vilket r ganska lustigt fr att fr 8 r sedan gillade jag dem, sedan hatade jag dem i tv rs tid och sedan brjade jag lska dem igen under senaste 6 ren hehe! Varfr jag gillar Uggs s mycket r att jag kan matcha dem till i stort sett allt, de r fruktansvrt skna att g runt i och de ser nochalanta ut vilket jag gillar. Effortless swag haha Jag fick alltid massor med komplimanger i London om mitt uggs brande. Och ett par ugg oanvnda ugg tofflar finns ven att finna p min vind i chestnut frg, kanske borde lgga ut dem billigt p bloppisen d tofflar inte riktigt blev min grej Har ven slngt ngra par under rens gng som blivit helt frstrda, kper aldrig ngonsin ljusbeiga uggs igen! Mitt tips till er som ska kpa uggs r att ven ni undvika de ljusaste frgerna, de blir verkligen frstrda!Nu r jag p jakt efter ett par glitter uggs i bronze samt ett par rosa, mste ha ett par rosa uggs i och med att det r min favoritfrg