der och accessoarer

Varmfodrade skor, extra skna kalla dagar. Yttersula i gummi. Material: mocka. Mocka r insidan av ldret, som slipats fr att bli mjukt och f en jmn yta. Mocka ger ett snyggt och mer ledigt utseende. Mocka hller vldigt bra ven om de fr utst vta. Klassiska frskinnsstvlar. Fr att behlla kvaliteten p skinnet, br man impregnera skorna innan anvndning. Det skyddar mot fukt och flckar. Frskinnsskor klarar inte av kraftigt regn eller sn. Sala

Varmfodrade skor, extra skna kalla dagar. Skor utrustade med Tex membran, som gr skorna motstndskraftiga mot fukt, kyla och vind samtidigt som materialet lter foten andas. Tekniken tillter vta att transporteras ut, men slpper inte igenom utifrn och in. Yttersula i gummi. Material: lder. Lder r ett naturmaterial som r slitstarkt och formbart. Halvhga stvlar som nr upp till mitten av underbenet. Girl Long Boot/Sympa

Yttersula i gummi. Material: mocka. Mocka r insidan av ldret, som slipats fr att bli mjukt och f en jmn yta. Mocka ger ett snyggt och mer ledigt utseende. Mocka hller vldigt bra ven om de fr utst vta. Material: ull. Ull har den unika egenskapen att bde isolera och slppa igenom vrme, och fungerar drfr vl i alla ssonger. Ull r mjukt och elastiskt. Halvhga stvlar som nr upp till mitten av underbenet. 15ADO5090

Impregnera dina Uggs regelbundet s tl de vta bttre och du minskar risken fr flckar. Undvik att g i snslask med dina mockauggs och tnk p att vgsalt kan ge trista saltrnder. Om du skulle f en saltrand, gr s hr: gnugga frst frsiktigt p flcken med en mockaborste/sten. Blt ner hela skon med en fuktig svamp och rengr med skoschampoo avsett fr mocka. Fyll skon med tidningspapper och lt den lufttorka. Stll inte skon vid en vrmeklla som te x element eller ppen spis. K Classic Chestnut