Hyresregistrering

Hyresregistrering

(A) Varje ägare av fast egendom i staden, vilken fastighet används som hyra för hela eller delar av ett år, ska vara skyldig att årligen registrera alla sådana fastigheter per 15 april varje år.

(B) De årliga registreringsformulären ska vara tillgängliga hos inspektionsavdelningen (och tillgängliga på nätet) och ingen registrering eller förnyelse kommer att accepteras av det här kontoret utan att visa full ansvarsskyldighet, brand eller annan försäkring som motsvarar värdet av den försäkrade egendomen , inklusive kostnaden för rivning av fastigheten. Personuppgifter som lämnas för detta ändamål kommer att hållas konfidentiella av avdelningen. Alternativt kan ett obligationer eller kreditbrev från ett federalt försäkrat finansinstitut lämnas in till inspektionsavdelningen i en belopp som motsvarar värdet på den försäkrade egendomen eller 25 000 dollar, beroende på vilket som är större, vilket kommer att användas för att täcka kostnaderna för rivning bör Fastigheten skadas av brand, olycka, naturkatastrof eller brist på underhåll av ägaren.

(C) Det ska finnas en årlig avgift på 5 $ för varje lägenhet, uthyrningsboende eller hyresvärd, förfallen med registreringsblanketten, som måste fyllas i varje år. Förfalskning av denna information ogiltigförklarar registreringen och det är fastighetsägarens skyldighet att anmäla staden om denna information ändras. Inget i detta avsnitt tillåter uttryckligen Gå Ner I Vikt På En Vecka eller implicit att någon hyresvärd hyr en obebodlig, osäker eller annars farlig enhet och ingen hyresregistrering Återbetalning ska göras för sådana enheter.

(D) Underlåtenhet att registrera någon eller all fast egendom eller enhet som hyreslägenhet med staden ska utgöra en överträdelse av detta underkapitel och ska innefatta ägaren böter upp till $ 2.500 per enhet, per dag av brott, med andra och efterföljande överträdelser straffas med upp till $ 7,500 per enhet, per dag. Ett brott mot domstolen ska straffas med minst $ 300 för ett första brott och $ 500 för varje sekund och efterföljande brott.

(E) Varje dag av överträdelsen Viktminskning Tabletter ska utgöras av ett separat och handlingbart brott. Bedrägeri i ansökan eller avsiktligt misslyckad med att tillhandahålla korrekt information kommer att ogiltiga registreringen för det året och fastighetsägaren kommer att ha hyresregistreringen för den enheten som återkallas. Initial registrering krävs inom 30 dagar från inköpsdatumet eller erhållande av titel till fastigheten som kommer att användas som uthyrning. Varje ägare som tar bort egendomen från hyresanvändning, säljer eller på annat sätt överför egendomen måste kontakta inspektionsavdelningen inom 30 dagar efter överföringen eller anses vara i strid med detta avsnitt.

(F) Det ska vara en $ 500 per enhet sen avgift bedömd för varje bostad eller hyra / lägenhet som inte registrerats senast den 15 april varje år.

(G) Ingen hyresvärd eller fastighetsägare ska tillåta, tillåta, bistå eller samtycka till, ignorera uppenbara eller bistå i olaglig verksamhet eller beteende som uppträder på hans Går Man Ner I Vikt eller hennes egendom i staden. Användningen av hyresfastigheter i staden för olaglig verksamhet är skäl för upphävande av hyresvärdslicensen för den platsen. Ingen hyresvärd ska tillåta en olägenhet att inträffa på fastigheten när den anmälts av olägenheterna och ska informera hyresgästen om att han eller hon är ansvarig för att följa alla stadförordningar och statliga lagar när de bor på den platsen. En hyresvärd, vars uthyrningsregistrering upphör att gälla, kan begära en utfrågning inför Arbetsgivningsstyrelsen, om staden ska påbörja en upphävande åtgärd och arbetsstyrelsens beslut kan överklagas till överdomstolen enligt lag.

(H) Hyresvärdar som hyr ut till icke-närstående studenter måste erhålla de korrekta avvikelserna från zoningadministratören och får inte hyra till en enskild student med förståelsen att studenten kommer att hyra ut till andra studenter och bli en defacto hyresvärd enligt förordningen.

(I) Staden avser att skapa en verkställbar förord ​​ning som överensstämmer med alla federala och lokala lagar, om det här avsnittet, eller någon del av det, eller någon bestämmelse, rabatt, ändring eller någon klassificering som finns här, återfinns vara okonstitutionellt, kommer återstående del att förbli i kraft och det kommer att visa sig vara giltigt och en enhetlig uthyrningsregistreringsavgift kommer att åläggas för alla uthyrningsenheter i staden, och rabatten är inte tillåten enligt detta avsnitt.

(Förordningsnummer 96.92) (ord 8327, passerat 1 15 2001, Am. Ord. 8570, passerat 5 24 2004, Am. Ord 8603, passerat 8 24 2004; Am. Ord. 8666, passerat 4 11 2005; Am Ord. 8700, passerat 10 24 2005, Am. Ord. 9060, passerat 4 26 2010, Am. Ord. 9100, passerat 3 28 2011) Straff, se10.99Du kan fylla i ett papper uthyrningsregistreringsformulär och antingen maila det till oss med check / postanvisning, eller skicka det ifyllda formuläret till Code Enforcement-kontoret i stadshuset.