Hyresförsäljning för flottor och paddle boards upp i Bozeman

Hyresförsäljning för flottor och paddle boards Gå Ner I Vikt Snabbt Piller upp i Bozeman

BOZEMAN, Mont. Ett Gå Ner I Vikt På En Vecka sätt som människor i Bozeman slår värmen är att komma ut på vattnet. Rafting, slang och paddle boarding har alla varit populära aktiviteter i sommar. Så mycket som uthyrningsbutiker som Round House hyr ut alla sina mest populära föremål. Store tjänstemän sa att de har bra försäljning året runt, men när sommarvärmen slår, är de upptagna från öppna till stänga. ‘Från och med den här tiden på året ökar våra rafting och paddleboard hyror verkligen. Bara dagens värme, du kommer in i hundens sommardagar i augusti, folk Går Man Ner I Vikt vill bara ha en förändring. Det blir varmt och muggigt. Människor kommer till bergsjöarna, floderna som bara försöker komma ut för att slå värmen ‘, säger Round House butikschef Ryan Merkel. Round House Store tjänstemän sa att när du hyr ut utrustning, se till att du också hyr flytvästar om du inte redan har din egen.