Hyr en ölsnobb under semestern

Hyr en ölsnobb under semestern

Men klagomålen kan vara flyktiga. Hantverkets ölexplosion under de senaste 15 åren har gjort mikrobråda drycker lätt att få och har gjort det lätt att tysta ölsnobben i någon folkmassa.

Här är några av de bästa, (mestadels) lättillgängliga vintersemesterna som inte kostar en arm och ett ben.

Southern Tier 2XMas är en smaklig kryddad Viktminskning Tabletter ale som finns i sex förpackningar och levererar apelsinskal, kanel och kryddnejp. En Gå Ner I Vikt Snabbt Piller av de bättre för en ganska vanlig stil denna tid på året.

Weyerbacher Brewing Merry Monks är en belgisk stil Tripel ale. Vid 9,3 procent ABV packar den en stans och har subtila päron- och banansmakar. Och om du inte kan slutföra en hel sex pack, är det en flaska konditionerad brygga, vilket innebär att smaken kommer att utvecklas med lite åldrande.

Är du inte säker på vilken stil du ska få? Sierra Nevada Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Snowpack erbjuder lite av allt. Det finns tre varje Maple Scotch (en Scotch Ale), Coffee Stout (gjord med kallt bryggt kaffe), Single Hop (en IPA tung på Cascade humle) och bryggeriets flaggskepp Pale Ale.

Troegs Mad Elf är ett solidt alternativ för dem som hävdar att de inte gillar öl. Det finns rika körsbärsskrifter tillsammans med honung, kryddnejlika och kanel. Den galna Elfen kommer i begränsad sex pack och kan vara lite svår att hitta, men det är definitivt ett försök.

Anchor Brewing Christmas Ale är ett roligt att prova varje år som bryggeriet använder ett annat recept (och träd på etiketten) och har lagt ut en ny sedan 1975.

Det är en överraskning varje semester, men en som vanligtvis balanseras mellan humle och malts, och finns i sex förpackningar och en gigantisk 1,5 liters flaska.

För ett mer lokalt alternativ är Harpoon Winter Warmer årligen populär. Boston-bryggeriets skapelse serveras nästan överallt och parar en fin malty-finish med kanel och muskotnöt.

En annan öl med vinterkryddor är 21: e Amendment Brewery’s Fireside Chat. Det är en engelsk stil stark öl med lite kakao och finns i sex burkar i december.

Rogue Santa’s Private Reserve är en röd öl med massor av humle med en ganska balanserad finish. Om det inte räcker för att öka ditt intresse verkar ju Santa Claus njuta av lite på flaskan, och vem kan argumentera med den där killen ?

Är du fortfarande osäker på vad du ska hämta? Fråga någon.

De flesta spritbutiker har minst en anställd med stor kunskap om hantverks öl. Craft Beer Cellar med plats i Westford kräver sina anställda att vara Cicerone Certified, vilket innebär att de har gått igenom ett program som utbildar proffs på bryggor, deras smaker och vad varje ölbeteende betyder innan de arbetar i branschen.

Och vissa ställen tillåter och uppmuntrar konsumenterna att sätta ihop sina egna blandade ölpaket, vilket ger dig chansen att prova en eller två av någonting innan du förbinder dig med en hel sex pack.