Hyr dessa hela privata öar i Palawan

Hyr dessa hela privata öar i Palawan

När du spenderar vad som är kvar av din stillestånd på stranden eller ett hotell, är det sista som du vill göra med att tvinga med turister och familjer att bo, eller ditt eget utrymmet på stranden. Det vore säkert inte ett problem om du kan få hela ön till dig själv som de här privata öarna i Palawan vi ska visa dig.

Yup, det är rätt! Bland de världsberömda öarna Palawan finns 6 exklusiva privata öar som du kan hyra helt. Inga andra turister men du och din familj. Några Gå Ner ett Kilo I Veckan av dem är fullt bemannade, med kockar, butlers och massörer till tillgodose alla dina infall, medan vissa erbjuder en smak av det verkliga ölivet, med några grundläggande bekvämligheter.

Oavsett om du vill göra som Richard Branson och äga en lyxig privat ö för en natt eller vara en castaway utan att behöva rädda, finns det en övernattning i Palawan som passar din smak: 1. NOANOA PRIVATE ISLANDS Northeast Palawan

Den här privata ön är så inkognito att den inte finns på Google Maps. Den lilla fläcken på kartan, 200 meter över havet, kan hittas genom sina exakta koordinater ser tillräckligt nära och du kommer att se sin egen brygga och helipad som sträcker sig över Northeast Palawan havet.

Det amerikanska paret som äger NoaNoa tillbringade 8 år och perfekterade öns Viktminskning Tabletter verksamhet. Omgiven av 70 hektar havsreservat skyddar de sina marina grannar genom att använda endast vårkräktat sötvatten och solkraft.

Allt ingår under din vistelse i NoaNoa: fullbräda globala fusionsmåltider och drycker, strandbar och kök med service, assisterad dykning och vattensport, snabbbåt i vänteläge och till och med ett välutrustat spa för avkoppling.

Checkout första hand konton från filippinska fotografen Ferdz Decena och kanadensiska resenären Julie Anna Vogel.

The Gist: En privat ö omgiven av vattnet i Taytay Bay, Sulu Sea. Exakt Plats: Nordöstra Palawan. AirBnB Betyg: 5 stjärnor (18 recensioner)

Rymden: Rymmer: 12. Gästrum: 1. Sovrum: 8. Badrum: 6. Sängar: 8. Inkluderar egen helikopter och brygga, privat strandbar kök, privat spa med massör, ​​privata båtar för transfer.

Perksen: Huset kommer med en personal på 10 personer att delta i ditt alla infall. Frukost, lunch och middag serveras tillsammans med 1 2 snacks. Mellan tiden kan du njuta av 90 minuters massage upp till 4 gånger om dagen. Om inte, kan du njuta av vattensporter och dyka resor med sin personal. Alla bekvämligheter ingår i avgiften.

Priset: $ 6 200 eller P280 000/3 nätter. Minsta vistelse på 3 nätter utanför topp, 4 nätter högsäsong

Var att boka: Officiell hemsida. Under vissa veckor finns NoaNoa sovrum tillgängliga individuell bokning. Alla bekvämligheter är tillgängliga för gäster som bokar som individer till en a la carte-skattesats.

2. ARIARA ISLAND Linapacan, Palawan

Kanske den mest populära av partiet, Ariara har presenterats i flera internationella publikationer som Conde Nast Traveler, Architectural Digest och British Vogue som plats att bo i Palawan.

Ägare av ett brittiskt par är Ariara en hel ö lekplats med en liten djungel, stränder och rev för dig att utforska. Designad av en känd filippinsk arkitekt Jorge Yulo, är pensionat modern i stil och byggdes med miljöhållbarhet i åtanke.

Dessa kommer också med banbrytande servicestandarder. Din vistelse kommer med en amerikansk utbildad kock som kommer att bedöma dina matbehov och skapa en unik meny, en yogainstruktör som kan bokas under din vistelse för att förbättra din andliga välbefinnande, en massör för att säkerställa fullständig avkoppling, din egen personliga PADI-dykinstruktör, och en båt på standby för dina vattenutflykter.

Kolla in Kelly Misas första hand om hennes vistelse i Ariara.

The Gist: En privat ö gömställe som ingår i Calamian Islands, med all inclusive service. Exakt Plats: Linapacan, Palawan. TripAdvisor Rating: 5 stars (5 recensioner)

Rymden: Rymmer: 18. Guesthouse: 4. Sovrum: 8. Badrum: 8. Bäddar: 12. Inkluderar egen brygga, matsal och lounge, privat strand, infinity pool och en privat båt för transfer.

Perksen: Tendras av en hel personal på 30 personer på denna exklusiva ö. I all inclusive-avgifterna kan du njuta av måltider som utarbetats av en amerikansk utbildad kock, en bemannad båt för vattensporter och islandsexpeditioner och en PADI-certifierad instruktör i standby.

Priset: $ 475 715 eller P21,375 32,175 per person per natt; beroende på antal gäster. Citatet ovan gäller för 7 nätter. Priserna för kortare vistelser är tillgängliga på begäran.

3. EDUARDO’S VILLA Lagen Island, El Nido

Nära den lyxiga Lagen Island i El Nido är denna familjeägda privata ö med två stränder Viktminskning Tabletter och stilfullt inredda stugor.

Huset är fullt bemannat för att ta hand om alla dina behov, inklusive måltider gjorda av grönsaker och frukter skördade från ön, och färska fiskar, krabbor och hummer som fångats under dagen. Den vidsträckta trädgårdsfronten är full av palmer, perfekt för att sola eller bara lata dagen bort. Huset kommer också med en utomhus matsal utrymme så att du kan njuta av utomhus.

Kajaker och en motorbåt finns också tillgängliga för att utforska de närliggande öarna för några snorkling och upptäckt turer, assisterad av deras vänliga men diskreta personal.