Huvudstad söndag

Huvudstad Gå Ner I Vikt Snabbt söndag

Flynn sa att han tror att multikandidatloppet för nomineringen i slutändan kommer ner till Gå Ner ett Kilo I Veckan en kamp mellan honom och DPI-superintendenten Tony Evers. Scot Ross, verkställande Viktminskning Tabletter direktör för den liberala politiska gruppen One Wisconsin Now, uppträdde också på showen för att diskutera sin rättegång mot tre republikanska lagstiftare som har blockerat hej.

Dan Kohl diskuterar utmaning till Glenn Grothman på Capital City Sunday

Wisconsin District Six Congressional District Kandidat Dan Kohl (D) diskuterade hans utmaning av befintlig Rep. Jim Ott talar OWI lagstiftning om Capital City Sunday

Rep.

I ett försök att skydda stål- och aluminiumindustrin i Amerika har president Trump fastställt en tariff för att höja priserna på aluminium och stål.

Tusentals mars för gun reformer på en månad årsdagen av Florida skolskytte Tusentals marsch för pistol reformer på en månad årsdagen av Florida skolskytte Tusentals studenter från hela södra Wisconsin gick ut ur klassen och marscherade till stats capitol på en månad årsdagen av skolan skytte I florida.