Huvudansvarig och vice ordförande

Huvudansvarig och vice ordförande

Principal Daniel Woolf visar sin boksamling till Vetenskapsminister Kirsty Duncan, som delar sin passion för sällsynta ädelstenar. Minister Duncan var på campus för att tillkännage ett bidrag på 4 miljoner dollar från den naturvetenskapliga och tekniska forskningsrådet i Kanada den 8 januari Gå Ner ett Kilo I Veckan 2016. Principal Daniel Woolf, kansler Jim Leech, QUAAs president George Jackson och Nobelprisvinnaren Art McDonald vid Homecoming fotbollsmatch den 24 oktober 2015. (Foto av Suzy Lamont) En mottagning hölls på den kanadensiska ambassaden i Stockholm för Dr. Art McDonald (vänster), sett här med den förste Toronto Maple Leafs stjärnan Brje Salming, ambassadör Kenneth Macartney och Principal Daniel Woolf. (Foto av Gunnar Seijbold) Affärsutbildning har ett nytt namn! Huvud Woolf, utmärkta gäster, studenter, Viktminskning Tabletter fakultet och personal firade tillsammans den 1 oktober 2015, vid tillkännagivandet av den transformerande $ 50 miljoner gåvan av Stephen Smith, Sc 72, till vad som nu är Smith School of Business vid Queen’s University . (Foto av Suzy Lamont) Daniel Woolf, som avbildades i april 2013, ger upphov till studenterna i biblioteket med sin årliga ‘cookie drop’. Daniel Woolf Går Man Ner I Vikt på gemenskapens frukost i november 2014 (foto: Todd Muller) . Daniel Woolf turnerade Ellis Hall aktiva läromedel byggarbetsplats med Ken Roth, planerare och budgetering, och Brenda Ravenscroft, associerad dekan (undervisning och lärande) i oktober 2013.Daniel Woolf och studenter vid en drottning s läser händelse i September 2013.Daniel Woolf vid 2015 3-minuters tävlingskonkurrens med domarna från den sista händelsen (bild lr): Dr Ken Stevens från Dupont, Toby Abramsky och Ann Lukits. (Foto av Chi Yan Lam) Daniel Woolf och kansler David Dodge (vänster) presenterade hedersgrader till Jimmy Carter, 39: e president i USA och hans fru Rosalynn Carter vid sammankomst hösten 2012. Principal Woolf värdeskådespelerska och humanitär Glenn Close på campus 13 juni 2013. Ms. Close gav en föreläsning om mentala hea lth och mottog en hedersdoktor i juridik examen.Daniel Woolf i januari 2015, introducerar Principal s Distinguished Visitor föreläsning.Det är mitt stora privilegium att tjäna Queen s som sin 20: e huvudmannen. Jag är den tredje alumnusen i rollen och fortsätter att känna mig så entusiastisk om detta universitet som jag landade här som en förstaårsstudent för många år sedan. Utanför lärande, exceptionella studenter, världsberömd forskning, gemenskap och tradition är dessa kännetecken för Drottningens erfarenhet. Som chef är mitt jobb att visa upp våra styrkor, ambitioner och initiativ till världen och att främja universitetets mål och dess ställning som en av Canadas ledande institutioner för kunskap, innovation och socialt syfte. ‘Jag har varit fokuserad på att göra det sedan jag först ställde upp min position i september 2009. Efter att ha blivit tillsatt för en andra term, ser jag fram emot att fortsätta att tjäna universitetssamhället i slutet av juni 2019. Jag känner mig passionerade om drottningen’ s är en plats för exceptionella människor som vill lära sig, upptäcka, utforska, tänka och göra. Jag är fast besluten att säkra vårt rykte för upptäckt och förfrågan och att arbeta hårt för att alla drottningar ent får en enastående utbildning, både inom och utanför klassrummet.