Husturer firar semester och historia

Husturer firar semester och historia

Hålls på Levi Wickham House på 203 S. Braddock St., årets förhandsgranskningsfest kommer att innehålla drycker och lätta aptitretare. Hemmet kommer inte att vara tillgängligt för en turné till söndag, som Bosley sa att hon tidigare har funnit att det är för komplicerat för att hålla fest och värd turer samtidigt. ‘Folk kan hänga inne i huset Viktminskning Tabletter och besöka med vänner,’ sade Bosley. ‘Om de vill kan de resa ut ur huset och se andra platser som är öppen. ‘PHW försöker varje år hålla hemturnerna intressanta för gästerna.’ Vi visar intressanta platser, platser som har en historia till dem eller har blivit restaurerade nyligen, ‘sa Bosley.’ En av de saker vi försökte göra detta år Viktminskning Tabletter letade vi efter mer moderna bostäder eller bostäder som har mer av en unik uppdatering till dem. ‘En av dessa bostäder är Das Swartzenreader Haus på 314 Courtfield Ave.’ Det finns inget som det i Winchester. väldigt modernt ‘, säger Bosley. Hemmet ägs av man och fru laget av Reader Swartz Architects, B et Reader och Chuck Går Man Ner I Vikt Swartz. Byggdes 1968, var hemmet ombyggd av paret. Bosley sade att moderna detaljer inkluderar höga välvda tak och stora fönster och takfönster för att släppa in mycket ljus. Ett annat hus på turnén i år är Fuller House, vid 220 W. Boscawen St., som ägs av Susan Winkeler. Hemmet byggdes före 1854 och har tegel och stuckatur. Inne i hemmet finns 10 eldstäder och den ursprungliga körsbärs spiraltrappen, som vrider sig från första till tredje våningen. Hemmet innehåller också invecklade listningar och träverk. Huset ägdes en gång av tandläkaren William Fuller. Bosley begär att besökare inte bär höghäftiga skor, ta med öppna drycker eller ta bilder i hemmen ur respekt för ägarna. Bough and Dough kommer att hållas på Winchester Little Theatre, belägen 315 W. Boscawen St. Där kommer lokala säljare att sälja varor, bland annat fräsch grönska, kransar, bakverk och hantverk. ‘Det är typ av en enda butik,’ sa Bosley. Proceds från butiken kommer att gå till PHW samt WLT för att hjälpa till med sin restaureringskampanj. Volontärerna kommer också att vara tillgängliga i affären för att svara på frågor om turnén. Två dagars biljetter är $ 20 och inkluderar förhandsgranskningsfest tillträde på lördagskvällen. Endast söndag endast biljetter är $ 15. Tillträde för barn i åldrarna 6 till 12 är $ 6, och barn under 6 är inkomna gratis. Biljetter kan köpas på Kimberly Wilkins Shoe Center, Winchester Book Gallery och Winchester Frederick County Visitors Center. Man ljög om angriparen, stötte sig själv (7) Brev till t han Redaktör (6) Våra vyer: Vinterundersökningar En riktig portent, eller ‘falsk nyhet’? (4) Våra Visningar: Harbinger. Eller kan PA 18 vara en outlier? (2) Panelen godkänner polisdelningsbekräftelse för Middletown, LFCC (2) Marc Thiessen: Barn med Downs syndrom har rätt till liv (1) Klass 4-mästerskap: Unbefeated Pioneers crowned champs; Domare faller i 2OT (1)