Huskers headed till Holiday Bowl för att möta USC

Huskers headed till Holiday Bowl för att möta USC

Nebraska s utseende i Holiday Bowl kommer att markera sin fjärde resa till San Diego-spelet, inklusive tre under de senaste sex åren. 2014 års säsong markerar den sjunde raktiden med en skålresa till Nebraska.

‘Vi är glada att fira vår 51: e skål utseende med en resa till San Diego för Holiday Bowl,’ University of Nebraska Director of Athletics Shawn Eichorst sagt. ‘Holiday Bowl är en underbar ny partner för Big Ten Conference, och våra studentutövare, tränare, personal och fans är glada att resa till västkusten. Jag vet att de kommer att ha en underbar upplevelse i San Diego. Kalifornien är en enastående institution, har ett utmärkt fotbollsprogram och kommer att bli en bra match för vårt lag. ‘

Matchen med USC markerar det femte hela mötet mellan två av högskolans fotbolls mest storied-program, och den första någonsin i ett skålspel. USC har en 3 0 1 heltidskant i serien, senast besegrade Nebraska 2006 och 2007 i en hem- Gå Ner I Vikt Snabbt Piller och hemserie. USC besegrade också Nebraska 1969, och skolorna spelade en slips i 1970-säsongen.

USC kommer in i Holiday Bowl med en 8 4 övergripande rekord, inklusive en 6 3-poäng i Pac 12 konferensspel. Trojanerna rankas 24 i Associated Press Poll och College Football Playoff rankningar, och ligger strax utanför de 25 bästa i USA Today Coaches Poll. Tre av USCs fyra förluster var med sex eller färre poäng, och trojanerna kommer från en 49 14 seger över Notre Dame i sin ordinarie säsongfinal.

Coach Steve Sarkisian är i sin första säsong vid roten i USC-programmet, efter att ha kört Washington-programmet innan han gick till Los Angeles. 2014-trojanserna har ett explosivt brott, med i genomsnitt 300 meter per spel som rankas 15 i Viktminskning Tabletter nationen. USC rankas också i topp 30 i totalt brott och poängbrott. Defensivt är trojanerna tuffa mot språket och Gå Ner ett Kilo I Veckan rankas också bland landets ledare i omsättningsmarginalen.