Huset passerar smalt kort

Huset passerar smalt kort

Mer än ett dussin spansktalande parlamentsledamöter tvingade alla demokrater ett möte torsdag med den demokratiska ledaren för senaten Chuck Schumer. Gruppen framgick en timme senare säker på att ett växande antal demokratiska senatörer kommer att motsätta sig årsredovisningen, om inte det skyddar ‘Dreamers’.

Rep. Darren Soto i Florida sade att han förväntar sig en majoritet av senatdemokraterna för att motsätta sig utgiftsräkningen, men slutade inte att förutsäga sitt nederlag.

Minoritetsledare Chuck Schumer i New York sa också att han skulle blockera alla försök att skicka ett separat katastrofhjälpmedel, säger att det behövs förändringar.

Schumer sa att han vill förhandla hävstångseffekt för att en mängd problem kommer att dras in i nästa år, inklusive budgeten och invandringen.

Han sa att det är oklart vilka finansieringsåtgärder som GOP kontrollerade huset kommer att skicka till senaten och huruvida de skulle vara acceptabla för honom.

President Donald Trump uppmanar husrepublikaner att skicka en utgiftsräkning för att förhindra en statlig avstängning.

Trump säger på Twitter torsdag att ‘House Democrats vill ha en SHUTDOWN för semestern för att distrahera från den mycket populära, precis gått, Skatteklipp.’

Trump fortsätter, skriver ‘House Republicans, låt det inte hända. Idag och behåll vår regering öppen! ‘

House republikaner tidigt torsdagen avtäckt en ny, avskaffad utgiftsräkning för att förhindra en statlig avstängning i helgen och tillåta diskriminering Gå Ner I Vikt På En Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Vecka lagstiftare att döma de flesta av deras oavslutade verksamhet till det nya året.

House republikaner har avslöjat en ny, avskaffad utgiftsräkning för att förhindra en statlig avstängning i helgen och tillåta lagstiftare att gå hem för semestern.

GOP-fakturan, som släpptes tidigt på torsdagen, banar väg för kränkande lagstiftare att döma de flesta av sina oavslutade affärer i det nya året, särskilt strider över budgeten och invandringen.

Men GOP-ledare krypterar för att rallya några frustrerade republikaner bakom åtgärden, särskilt försvarshuggar som hade hoppats kunna vidta rekordhöjningar för Pentagon i år. En omröstning är sannolikt torsdag och senatens passage väntas snabbt följa.

Parlamentet kan också rösta om ett paket med katastrofhjälpmedel på 81 miljarder dollar som är en prioritet för Texas och Florida delegationer, men dess öde är osäkert.

Lagstiftare Gå Ner I Vikt Snabbt Piller hoppas kunna godkänna ett måste skicka utgiftsräkning på torsdagen som klockan ticks mot potentiell statlig avstängning i helgen.

Trots den farliga situationen kämpar husrepublikanska ledare fortfarande för att förena GOP-rankningen och filen bakom en plan som skulle döma det mesta av sitt kvarvarande arbete till nästa år.

House GOP ledare presenterade en plan onsdag kväll på ett stängt dörrmöte men ett antal försvar hawks motsatte planer att släcka en kamp med demokrater fram till januari.

Det finns fortfarande gott om tid för att avvärja en politiskt försvagande avstängning av regeringen, och ett sådant pratfall skulle förringa partiets framgång i veckan i muskling genom dess landmärkeskatträkning. Med republikaner som kontrollerar Washington skulle de inte ha någon annan att skylla på en avstängningsdebatt.