Hus och land paket kan passa ryttare användning

Hus och land paket kan passa ryttare användning

WOOD Street Farm ligger mycket väl i södra Herefordshire och ligger vid kanten av en liten Gå Ner ett Kilo I Veckan by i en separat ingen genomfartsläge som bara serverar tre andra fastigheter. Allensmore består av en blandning av traditionella och moderna hus, centrerade kring en bykyrka och hall.

Inom två miles är Locks Garage som innehåller ett postkontor och erbjuder ett stort utbud av lokala varor och tjänster, medan katedralen staden Hereford ligger tre miles norr och erbjuder ett utmärkt utbud av både shopping och fritidsanläggningar tillsammans med ett urval av restauranger, gårdsteatern och en centralstation.

Det finns några utmärkta skolor i närheten, däribland Hereford Cathedral School, och i söder finns de blomstrande marknadsstäderna Abergavenny, Monmouth, Ross on Wye och motorväg M50.

Huset själv är väldigt snyggt och väl proportionerat med en klassisk georgiansk fasad och tidig halvbearbetningsram på baksidan.

Huvudbyggnaden är mångsidig och behåller många originalfunktioner, men drar nytta av ett modernt kök och tillägg av ett vinterträdgård eller trädgårdsrum.

Det finns ett brett utbud av Viktminskning Tabletter uthus som erbjuder utrymme för en mängd olika användningsområden samt en fristående Gå Ner ett Kilo I Veckan tegelsten och stenfärd, som enligt vår uppfattning ger någon potential för omvandling, med förbehåll för nödvändiga godkännanden men kan skapa en stuga eller bilaga.