Hurricanesäsongen kan göra en stormskakning

Hurricanesäsongen kan göra en stormskakning

Ja, orkansäsongen är en spännande tid att vara i södra Florida. blandad med bensin). Baserat på våra erfarenheter rekommenderar vi att du följer denna enkla, trestegs orkanberedskapsplan:

HEMSÄLJARE ‘FÖRSÄKRING: Om du äger ett hem måste du ha orkanförsäkring. Lyckligtvis är denna försäkring billigt och lätt att få, så länge ditt hem uppfyller två grundläggande krav: (1) Det är rimligt välbyggt, och (2) Det är beläget i Nebraska. Tyvärr, om ditt hem ligger i South Florida eller något annat område som faktiskt kan drabbas av en orkan, skulle de flesta försäkringsbolag föredra att inte sälja dig orkanförsäkring, för då kan de vara skyldiga att betala DIG pengar, och det är säkert inte varför de kom i Gå Ner ett Kilo I Veckan försäkringsbranschen i första hand. Så Gå Ner I Vikt Snabbt Piller du måste scrounge runt för ett försäkringsbolag, vilket kommer att Gå Ner I Vikt På En Vecka debitera dig ett årligt premie som är ungefär lika med ersättningsvärdet på ditt hus. När som helst kan det här företaget släppa dig som att använda tandvals. Sedan orkanen Andrew har jag haft uppskattningsvis 27 olika hemförsäkringsbolag. Den här veckan är jag täckt av Bob och Big Stan Insurance Company, enligt en policy som säger att förutom min premie har Bob och Big Stan rätt att på mina njurar, på begäran.

‘HURRICANE PROOFING’ DIN EGENDOM: När orkanen närmar sig, kolla din gård för rörliga föremål som grillgrillar, planteringsmaskiner, utemöbler, besökande släktingar etc .; Du bör försiktigt slänga dessa föremål i din simbassäng (om du inte har en pool, borde du ha en byggd omedelbart). Annars kommer orkanvindarna att vända dessa objekt till dödliga missiler. (Om du händer att ha dödliga missiler i din gård, oroa dig inte för att orkanvindarna gör dem till oskadliga föremål).

EVACUERINGSRUTE: Om du bor i ett lågt liggande område, ska du ha en planerad evakueringsväg. (För att avgöra om du bor i lågt liggande område, kolla på din körs licens, om det står ‘Florida’, bor du i ett lågt liggande område.) Syftet med att ha en evakueringsväg är att undvika att vara fast i din hemma när en stor storm träffar. Istället kommer du att fånga dig i en jättelös trafikstockning flera miles från ditt hem, tillsammans med två miljoner andra evakuer. Så, som en bonus, kommer du inte vara ensam.