Hurricane Max Forms utanför södra Mexiko

Hurricane Max Forms Gå Ner I Vikt Snabbt utanför södra Mexiko

En person ansågs saknas och video sänds på lokala nätverk visade att fordon sopas bort av översvämmade floder.

Borgmästaren i de två skidorterna Los Cabos, Arturo de la Rosa Escalante, sa Gå Ner ett Kilo I Veckan fredagen att två personer var elektrokulerade av kraftledningar, en kvinna drunknade efter att ha svepts bort med vatten på en översvämd gata och en baby blev riven från sin mamma armar som hon korsade ett översvämt område.

Lidias vindstyrka sänktes till 85 km / h sen på fredagen och ytterligare försvagning prognostiserades de närmaste dagarna när stormen når bergig terräng. Centret sa att Lidia förväntades bli ett lågtryckssystem som låg sent på lördag eller söndag

Stormen var centrerad omkring 115 kilometer syd sydväst om Santa Rosalia, Mexiko och var på väg mot nordväst vid ca 19 km / h.

Lidia sprider tidigare regnar över en bred del av Mexiko, inklusive huvudstaden, där den anklagades för översvämning som kort sagt stängde stadens flygplats i veckan.

‘En del av den tropiska fukten från Lidia kan nå delar av öknen Southwest denna semesterhelg, inklusive södra Kalifornien, södra Nevada och sydvästra Arizona,’ Gå Ner I Vikt Snabbt Piller sade orkancentret.

En person ansågs saknas och video sänds på lokala nätverk visade att fordon sopas bort av översvämmade floder.

Borgmästaren i de två skidorterna Los Cabos, Arturo de la Rosa Escalante, sa fredagen att två personer var elektrokulerade av kraftledningar, en kvinna drunknade efter att ha svepts bort med vatten på en översvämd gata och en baby blev riven från sin mamma armar som hon korsade ett översvämt område.

Lidias vindstyrka sänktes till 85 km / h sen på fredagen och ytterligare försvagning prognostiserades de närmaste dagarna när stormen når bergig terräng. Centret sa att Lidia förväntades bli ett lågtryckssystem som låg sent på lördag eller söndag

Stormen var centrerad omkring 115 kilometer syd sydväst om Santa Rosalia, Mexiko och var på väg mot nordväst vid ca 19 km / h.

Lidia sprider tidigare regnar över en bred del av Mexiko, inklusive huvudstaden, där den anklagades för översvämning som kort sagt stängde stadens flygplats i veckan.

‘En del av den tropiska fukten från Lidia kan nå delar av öknen Southwest denna semesterhelg, inklusive södra Kalifornien, södra Nevada och sydvästra Arizona,’ sade orkancentret.