Hur vi fångade Chris Christie sola på en stängd strand

Hur vi fångade Chris Christie sola på en stängd strand

Under min 23 år som fotojournalist har jag haft tillräckligt med insatser för att veta när jag har blivit gjord, och Gov. Chris Christie såg mig rätt när jag pekade på den långa linsen på honom från ett litet plan om ett tusen fötter över Island Beach State Park Viktminskning Tabletter i Berkeley Township på söndag.

Jag har framgångsrikt jagat flyktingar ut ur landet. Jag har fångat påstådda brottslingar som försöker smyga ut bakdörrarna i sina hem eller in i bakdörrarna till domstolar. Jag har spikat högstadiet basketbollar lagrar spelare i sina lägenheter.

Då var det inte svårt att hitta honom. Där var Christie, med familj och vänner, på en Gå Ner ett Kilo I Veckan lång och tom strandsträcka nära guvernörens Gå Ner I Vikt Snabbt Piller strandboende, ingen annan inom ett landsmiljö. De åtnjöt den vackra sommardagen på en strand som stängdes för allmänheten av Christie på grund av en budgetavstängning.

I ett foto ser Christie mig död i ögat. Han måste veta vad som händer. Varför annars skulle ett plan göra två passeringar över sin privata strandparti när det finns ingen annan runt?

Visste vi att han skulle sola på en stängd strand?

Nej, men vi tog ett skott och det betalade sig.

Sociala medier har fältdag med Christie

Ursprungligen hade NJ Advance Media bokat ett plan för den fjärde juli. Planen var att flyga längs Jersey Shore på semestern och skjuta de trånga stränderna, vid sidan av de tomma sandsträckorna som fanns utanför gränserna på grund av regeringens avstängning, om det fortfarande var i kraft.

Breathtakande men exasperating bilder för våra läsare och New Jersey skattebetalare.

Men när söndagens väder såg bra ut, och guvernörens schema var öppet förutom en eftermiddagspressmötet i Trenton undrade jag: ‘Vad är chanserna?’

‘Låt oss ta ett skott,’ sa jag. ‘Sämsta fallet är att vi får några bra flygfoton av de trånga och tomma stränderna och vi försöker igen på tisdag.’

När jag kom fram till Monmouth Executive Airport och upptäckte guvernörens helikopter, insåg jag att han var i området. Hackaren parkerades på flygplatsen istället för utanför herrgården, där det skulle uppmärksammas. Kanske försökte Christie lägga sig låg.

Men hängde han ut i guvernörens strandhus eller satt på stranden?

Flygplatsen ligger ungefär 20 miles från bostaden, så det tog oss inte lång tid att ta reda på. Vi gjorde ett pass längs den karga stranden, upptäckte Christie och hans familj och jag snappade några skott.