Hur vädret kan påverka semesterresor

Hur vädret kan påverka semesterresor

Alla resenärer som träffar vägarna i Carolinas vunnit köra in i några väderproblem de närmaste dagarna, men det kan förändras när vi Gå Ner ett Kilo I Veckan går in i slutet av arbetsveckan. En chans Gå Ner I Vikt Snabbt Piller att regn återvänder till området vid torsdag som en kall framsida skjuter genom området. Regnet kan vara tungt ibland, och Viktminskning Tabletter den här framsidan hjälper till att släppa ned våra temperaturer ner mot säsongsmässiga förhållanden under helgen. Faktum är att bergen i västra North Carolina faktiskt kunde se några ljusflugor fredag, lördag och till lördagskväll. För de flesta nordöstra, som är samma för majoriteten av landet, ligger temperaturen över genomsnittet i december. För platser som New York City och Boston ser temperaturen ut över frysning, vilket leder till regn om det går till dessa storstadsområden i veckan. Carolina Panthers kommer att möta New York Giants i helgen i New Jersey, och även om temperaturerna blir svalare än vad de har spelat under de senaste veckorna, kommer förhållandena att förbli torra och soliga.