Hur undviker du tacksägelsesargument

Hur undviker du tacksägelsesargument

PHOENIX Varje familj har den personen som inte kan hålla sig från att starta ett argument på Thanksgiving-middagen.

Dagens spända politiska klimat gör bara saker värre när familjer och vänner överallt är så delade som någonsin tidigare. Många av oss kanske i hemlighet som konflikten, men säkerligen vill din stora moster Helga inte att familjen förstör allt hårt arbete hon sätta i värd för semestern.

Tack för allt är Thanksgiving tänkt att vara en dag att tacka och njuta av familjen. Här är några tips från någon som levde som en diffusor av spända situationer.

Bland annat gjorde Isabella Maldonado en karriär som krisförhandlare i Virginia.

‘Det finns tider i ditt vanliga liv att du ser Viktminskning Tabletter att folk börjar argumentera och känslorna börjar stiga upp. Träningen sparkar in,’ sa Maldonado.

‘Om jag’ förhandlar med någon som säger att det är mitt Gå Ner I Vikt Snabbt Piller i ett bankrån och de har tagit gisslan i banken, kommer jag Gå Ner I Vikt På En Vecka aldrig att hålla med dem om att det de gjorde var bra ‘, säger hon sade, ‘men jag måste ta reda på vad som fick dem där.’

Det är inte rättvist att jämföra några av de farliga situationerna Maldonado har arbetat med för ditt tacksägargument, men principerna för att stoppa det är likartade. Här är hennes topp fem tips för överlevande Thanksgiving middag utan en större händelse:

1. Lyssna aktivt

Det betyder inte att du är tyst tills det är din tur att hoppa in och göra en poäng. Aktivt lyssnande är faktiskt lyssnande. Det betyder inte att du måste hålla med, men det kan hjälpa dig att se var den personen kommer ifrån.

2. sitta strategiskt

Ställ inte personer bredvid andra som du vet har skillnader. Inte bara kan detta orsaka ett verbalt argument, men det finns också en bättre chans till en fysisk kamp.

3. Tänk aldrig ‘lugna ner’

Dessa två ord är mer benägna att göra någon mer upprörd i slutet.

4. Tala mjukt

Det här är svårt när allt du vill göra är att berätta för någon att hålla käften, men om du tar ner din tonfall är chansen att alla kommer att modellera det beteendet. Skrikning gör bara andra människor måste skrika för att bli hörda.

5. Ändra ämnet

Prata om maten eller ditt favoritsporter. Kanske kan du tänka på ämnen som ska diskuteras före middagen så att du är redo att kasta dem där ute på ett ögonblick.

Tänk också på att du inte kan räkna med en full eller en 3-årig så försök inte! Plus, vad är meningen med att argumentera i alla fall? Tror du verkligen galen farbror Harry kommer att ändra sina åsikter efter alla dessa år? Glad Thanksgiving !.