Hur återkommer nästan allt utan kvitto

Hur återkommer nästan allt utan kvitto

Med det sagt säger Spencer att du först undersöker en butiks återvändandepolitik på deras officiella hemsida innan Viktminskning Tabletter du försöker returnera ett föremål. ‘Om politiken inte skrivs till din tjänst, ge affären ett samtal innan du Gå Ner ett Kilo I Veckan går ut. Var alltid artig och artig och fråga om undantag görs någonsin ‘, säger hon. Om du får ett mer gynnsamt svar via telefonen rekommenderar Spencer dig att ta ner namnet och titeln på den medarbetare du pratade med. När du äntligen kommer till affären är du ‘väpnad’ med all information du behöver för att få saker och ting gjort smidigt, säger Spencer.

Om du fortfarande har problem är Spencer nästa steg att prata med en chef och be om ett undantag. ‘Varje gång jag inte får det svar jag ville ha från servicebordet säger jag vänligt,’ Jag förstår att det här är allt du kan göra, och jag uppskattar dina ansträngningar, men kan jag snälla tala till butikschefen? ‘ Du kan Gå Ner ett Kilo I Veckan också ringa företagets kontor [från en telefon i affären] och det brukar göra tricket, säger hon. ‘Företag vill inte ha en olycklig kund som hänger sig runt servicebordet och kommer vanligtvis’ göra ett undantag till det här tid.”