Hälsoeffekterna av 5 olika typer av alkohol

Hälsoeffekterna av 5 olika typer av alkohol

Fosforsyrahalten från sodapop och kolsyrade drycker kan förskjuta kalciumabsorptionen i ben och minska benmineraldensiteten (Supplee). Personer med hjärtsjukdomar, diabetes eller osteoporos bör undvika dessa typer av alkoholhaltiga drycker.

2. Öl (per 12 oz / 341 ml servering)

Lager (fyra till fem procent alkohol), stout (5-10 procent alkohol), brun ale (fyra till sex procent alkohol) och porter (fyra till fem procent alkohol) är alla typer av öl.

Öl kan innehålla betydande mängder magnesium, selen, kalium, fosfor, biotin, folsyra och B-vitaminer. Typiskt desto mörkare brygger desto mer näringsämnen är densamma. Meladoidiner är naturliga antioxidanter Gå Ner I Vikt På En Vecka som bildas när korn eller malt upphettas. Xanthohumol) som har visat sig bidra till att förebygga cancer.

Öl i måtta (en eller två glas per dag) kan minska hjärtsjukdomar, höga homocysteinnivåer, menopausala heta blinkningar, osteoporos och potentiella njurestenar. Men människor med celiac sjukdom och gikt bör undvika vete-baserade öl. spritad korn, malt malt), producerar alkohol Gå Ner I Vikt Snabbt och kombineras med humle (en växt Gå Ner I Vikt På En Vecka med fytoöstrogen egenskaper) för att göra öl.

Ett intressant faktum är att alkoholhalten i öl är begränsad av jäst vid 10 procent volymprocent, men isutvinningar kan öka alkoholhalten upp till 32 procent.

3. Vin (per 5 oz / 140 ml servering)

Vin är bland de vanligaste och brukar ha haft alkoholhaltiga drycker runt om i världen. Konsten att göra vin innebär en längre jäsningsprocess än öl eftersom jäst behöver mer tid att äta upp sockret i druvor och omvandla det till alkohol. Vitt vin använder endast druvsjuice, medan rött vin innehåller huden och fröerna.

Bordvin (åtta till 14 procent alkohol), Shiraz (10-14 procent alkohol), steg (10,5 procent alkohol), medelvitt (10,7 procent alkohol), torrvitt (10-12 procent alkohol), Cabernet (11-14% alkohol), kornvin (10 15%) och Pinot Noir (11-14% alkohol) är bland de mest populära.

Intressant innehåller vin mindre mineraler och B-vitaminer än öl. Jämfört med vitt vin innehåller rött mer kalium, järn och antioxidanter (reservatrol från druvens hud). Pinot Noir har den högsta koncentrationen av reservatrol per portion, och absorberas bäst med en måltid.

Ett till två glas vin per dag kan vara till hjälp för förebyggande av hjärt-kärlsjukdom, högt kolesterol och till och med cancer. alkoholdehydrogenasenzymbrist) bör undvika att dricka vin och andra liknande alkoholhaltiga drycker.

Det finns en stor variation av sprit med unika smaker och ingredienser. De vanligaste är:

Vodka (35-50 procent alkohol): Nittio sex procent ren anda utspädd till ungefär 40 procent, gjord av vete eller potatis.

Gin (37,5 procent alkohol): Åter destillerad eller infuserad vodka med enbär och andra botaniska smaker.

Tequila (40-50 procent alkohol): En typ mezcal spirit från Mexiko gjord av blå agave.

Brandy (Cognac och Armagnac, 42 procent alkohol): Destillerad från druvor och annan söt frukt (åtta till 12 procent).

Rum (37 till 57 procent alkohol): Tillverkat av rörsocker eller melass under raffinering.

Whisky (40 till 60 procent alkohol): Gjord av jästa korn (korn, vete, majs).

Överraskande är vätskor (eller sprit) nästan saknade näringsämnen. Mogna andar som whisky och brandy innehåller fenol, som härrör från träfat som de är mogna i och är potentiellt användbara vid förebyggande av hjärtasjukdomar.

Alkoholer rekommenderas inte, eftersom de ofta blandas med soda, juice eller energidrycker som är negativa för kroppen. Konsumera sprit ibland eller högst fem icke-blandade drycker per vecka.

Personer med celiac sjukdom bör undvika vetebaserad vätska, och de med tanninallergier eller känsligheter bör undvika druvbaserad vätska.

5. Champagne och mousserande vin

Visste du att Champagne är en typ av mousserande vin gjord av druvor odlade i Champagne-regionen i Frankrike?

Mousserande vin innehåller åtta till 12 procent alkohol per portion och är gjord av vin. En andra fermenteringsprocess av vin inträffar i flaskan och fångar koldioxidbiprodukter för att producera bubblorna.

Mousserande vin är också mycket surt och kan orsaka nedbrytning av tandemaljen och förvärra matsmältningsförhållandena. Av detta skäl är mousserande vin reserverat för tillfällig firande och bör undvikas av personer med tanninallergi eller känslighet.