Hälso-tjänstemän varnar människor för ‘holiday heart syndrome’

Hälso-tjänstemän varnar människor för ‘holiday heart syndrome’

Cho. ‘Atriell fibrillering är när hjärtans övre del inte slår ihop med hjärtans botten.’

Dr Cho sa att det är viktigt att kunna känna igen förmaksfibrillering eller A fib, Gå Ner I Vikt På En Vecka eftersom det inte bara kan orsaka att hjärtat Gå Ner I Vikt På En Vecka slår av rytmen, det kan orsaka att en blodpropp bildas, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller vilket kan leda till stroke.

Hon sa att för vissa människor är tillståndet tillfälligt, men andra kan behöva omvandlas kemiskt eller elektriskt tillbaka till en normal hjärtrytm.

Dr Cho sa En fib är vanligtvis förekommande av överdriven binge-dricks.

Det vanligaste symptomet är hemskt hjärtklappning. Människor med en fib säger ofta att de känner att deras hjärta hoppar ut ur halsen och rapporterar att de känner sig andfådda.

Dr Cho sa att om en person känns som att deras hjärta slår mycket snabbt under en längre tid, bör de ta puls med två fingrar på handleden eller på nacken.

‘Om du är i A fib, går ditt hjärta ganska snabbt och att vara i den snabba rytmen under lång tid kan orsaka koagulationsbildning’, säger Dr. Cho. ‘Därför är det viktigt att du ser det av din läkare s kontor eller ditt lokala akutmottagningscenter eller akutmottagning omedelbart. ‘

Dr Cho sa att det är en bra påminnelse om att alla ska vara uppmärksamma under semesterperioden och att göra allt i mått. Om något inte känns rätt, är det bättre att vara på den säkra sidan och få det kontrollerat ut rätt bort.