Hälsningar från ‘The New Ukrainian Wave’ på 18-årsdagen av ukrainsk självständighet

Hälsningar från ‘The New Ukrainian Wave’ på 18-årsdagen av ukrainsk självständighet

Vi gratulerar er i samband med firandet av ukrainska självständighetsdagen den viktigaste semestern i landet, som vårt folk har väntat i århundraden och erbjuder livet till miljoner av sina bästa söner och döttrar som kämpade för frihet och självständighet i vårt hemland.

Vi, ukrainare, som bor och arbetar i USA, har möjlighet att se och uppleva både kostnaden och belöningen för frihet som symboliskt visas av Frihetsgudinnan och kan ses från ett flygplan som närmar sig Amerika från öst.

Vi vill se vårt hemland, Ukraina, lika välmående och Gå Ner I Vikt Snabbt Piller gratis. På tröskeln till 18-årsdagen av ukrainsk självständighet känner vi igen faran att flytta mot vårt land. Den aggressiva tonen i brevet från Rysslands president Dmitrij Viktminskning Tabletter Medvedev till Ukrainas president Viktor Jusjtjenko är ett starkt budskap som tyder på att vårt hemlands frihet och självständighet, dess framtid och vårt folks framtid är i fara igen.

Å andra sidan återspeglar den balanserade toleranta tonen i Viktor Jusjtjenkos brev till Dmitrij Medvedev kulturen och tankesättet för det ukrainska folket, som i början av sitt självständighet 1991 lämnade kärnvapen som låter världen veta att vi aldrig har varit eller vill vi vara en aggressor nation. Idag ser Ukraina sitt uppdrag att bygga fred och upprätthålla goda grannförbindelser med alla nationer.

För närvarande är president Viktor Jusjtjenko styrande all sin insats för att återvända till vårt folk deras Gå Ner I Vikt Snabbt historiska minne, att återställa det ukrainska språket på alla regeringens nivåer och för att skydda våra nationella intressen, utan vilket landet inte kan existera.

Idag finns det inget land där det inte finns några ukrainare. Vår röst är en röst för miljoner och miljoner ukrainare utspridda runt om i världen. Det kommer att höras om vi förenar alla våra ansträngningar mot Ukrainas högsta målfrihet och oberoende.