Hälsa Full Horisontals för användning som nestad kategori på Health Ver

Hälsa Full Horisontals för användning som nestad kategori på Health Ver

‘Finansiell toxicitet’ som orsakas av höga priser på cancermedicin skadar människors förmåga att bekämpa den fruktade sjukdomen, en ny rapport från presidentens cancerpanelsvarningar. Trots att färre amerikaner dör av alkoholmissbruk, självmord och mord, överdrivna dödsfall på opioiden har ökat dramatiskt under de senaste decennierna, hittar en ny rapport. Ett piller som kombinerar tre Gå Ner I Vikt På En Vecka blodtryckssänkande droger förbättrar människors chanser att sänka sitt höga blodtryck, rapporterar forskare. Behandling med en övningsrelaterad skadaDealing med en övningsrelaterad skada Om du älskar motion , en av de svåraste delarna av att drabbas av en Gå Ner I Vikt På En Vecka skada är sidelined. Men om du tar dig tid att läka en förspänning eller påfrestning på rätt sätt, kommer du snabbt tillbaka i spelet. Om du älskar motion, är det en av de svåraste delarna av lidande en skada är sidelined. Men om du tar dig tid att läka en förspänning eller påfrestning på rätt sätt, kommer du snabbt tillbaka i spelet. Fånga en förkylning eller influensa? Var försiktig med överdosering av TylenolFighting en förkylning eller influensa? Var försiktig med överdosering på TylenolBananaStock / ThinkstockA brutala influensasäsong har fått folk att nå till lättnad i sitt medicinskåp, men en ny studie varnar att överdosering på acetaminophen (Tylenol) är vanligare när buggar och virus cirkulerar. En brutal influensasäsong har fått människor att nå lättnad i sitt medicinskåp, men en ny studie varnar att överdosering av acetaminofen (Tylenol) är vanligare när buggar och virus cirkulerar.1 hos 20 yngre kvinnor lider av stor depression1 hos 20 yngre kvinnor lider av stor depression iStockphoto / ThinkstockDepression är ett stort problem hos kvinnor under och efter graviditeten, men det är också ett problem under Går Man Ner I Vikt hela reproduktionsåret. Förtryck är ett stort problem hos kvinnor under och efter graviditeten, men det är också ett bekymmer under reproduktionsåren. andra kan behöva starta screening tidigare på grund av vissa riskfaktorer, säger en expert. Från åldern 50 år rekommenderas de flesta att få en koloskopi varje 10 år för att screena för tjocktarmscancer. Men andra kan behöva starta screening tidigare på grund av vissa riskfaktorer, säger en expert. Eftersom antalet amerikaner som lever med Alzheimers sjukdom fortsätter att öka har rollen som vårdgivare blivit allt viktigare, en demensexpert noterar. körning? Inget att prata vid körning? Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty ImagesTalking när du kör om du är på en mobiltelefon eller helt enkelt samtalar med en passagerare undergräver trafiksäkerheten, en ny granskning fordringar. Att tala när du kör om du är på en mobiltelefon eller bara samtalar med en passagerare undergräver trafiksäkerhet, en ny granskning fordringar.