häll adoucir le temps des F

häll adoucir le temps des F

(Engelska följer) Des bnvoles ont rempli des dizaines de botes de nourriture mercredi au local Gå Ner I Vikt Snabbt Piller du club CivitanChteauguay.

Ici, c’est pour huit familles de september. På en 17 paniers pour des familles de cinq personnes. På en aussi beaucoup de personnes seules. Du köper Saint Joachim, en av Ronald Hamelin, Gå Ner I Vikt På En Vecka de la Societ Saint Vincent de Paul du Grand Chteauguay, devant des botes de provisions destinesdes gens dans le besoin.

Läs mer om proven av de SSVP-effektiva effekterna 3 dcembre. Des centaines de citoyens passerar inte porten och frågar de donsChteauguay, Mercier et Lry. Les gens ont donn gnreusement. På apeu prs la mme quantit que l ‘en pass mais på avait moins de bnvoles, en inte Michel Miller, de la Paroisse Saint Joachim de la SSVP.

En samling av samaritaner av den organiserade livsorganisationen är 800 panier från Nol dans les prochains jours. 700Chteauguay. 70Mercier. Et 30Lry. Läs mer om det här jobbet. avec une pointe d ‘ironie.

Parmi les gens occupconfectionner des paniers de Nol se trodde Robert Williams. C ‘est l’ histoire de ma vie faire du bnvolat. en reprsente une place de plus. C ‘est ma communaut. J’ aime les gens. Kommer du inte att vara säker, du är en av dem, en utmaning.

Det är första gången du letar efter. Du kommer alltid att vara med. J ‘ai du temps libre alors j’ en profite, en dit son ct Jacqueline Gurin.

Surge av generosity att söka helgdagar för de missgynnade

Michel Thibault översättning Dan Rosenburg

Några volontärer fyllde tiotals lådor med mat onsdag på Civitan Club Hall i Chateauguay.

Detta är för åtta familjer Går Man Ner I Vikt på sju. Vi har17 korgar för familjer på fem. Vi har också många människor som är ensamma. Det finns cirka 50 korgar för St. Joachim Parish, sade Ronald Hamelin från Greater Chateauguay St Vincent de Paul Society, som han stod framför lådor av bestämmelser avsedda för människor i nöd.

Maten kom från SSVP matkörningen som utfördes på söndagen den 3 december. Hundratals medborgare gick till dörr för att söka donationer i Chateauguay, Mercier och Lery. Folk gav generöst. Vi har nästan samma mängd (av mat) som förra året, men vi hade färre volontärer, påpekade Michel Miller i SSVP St. Joachim Parish.

Sammantaget kommer de goda samaritanerna av gruppen att leverera nära 800 julkorgar de kommande dagarna: 700 i Chateauguay, 70 i Mercier och 30 i Lery. Ekonomerna gör ett bra jobb. På 30 år har mängden (av mat) inte minskat, sade Hamelin med en antydan av ironi.