Häftig hängivenhet till man Kevin Hunter

Häftig hängivenhet till man Kevin Hunter

Wendy Williamsis inte en som håller tillbaka när det är skandalösa kändisnyheter som utvecklas sant att forma, hon skakade inte frågan när det var hennes eget livs tur i den heta platsen i veckan.

‘Det är konstigt att göra heta ämnen och är ett hett ämne’, sa hon coyly på The Wendy Williams Show Tuesday. ‘Det är en sorts konstig historia som går runt på internet om min man. Nu ser jag’ Ma straight shooter , pow pow. Allt du behöver göra är Google honom och du ser historien. Du kan tro vad du vill, men. ‘ Hon blinkade sin massiva diamantring. ‘Jag står vid min kille’ fortsatte hon. ‘Vi pendlade i morse. Tänk inte på hype och om det var hype, tro mig att du skulle låta dig veta!’

Historien som hon kände sig tvungen att ta itu med var en rapport med DailyMail TV, som hennes man på nästan 20 år, Kevin Hunter, hade haft en årtiond lång affär och levde ett dubbelt liv, ens levande deltid med Williams i New Jersey och en del tid med den andra kvinnan, en massageterapeut.

Williams kände uppenbarligen inget behov av att omhysa detaljerna, inte heller uttryckte hon uttryckligen motsatsen historien, punkt för punkt. Vad hon gjorde var att uppmuntra undersökande sinnen att inte komma in i en tizzy över något av det.

‘En plus är inte lika med tre. Den här kvinnan är en vän till Herr Hunter men det finns ingen’ där ‘där, säger Williams’ talesman Ronn Torossian också i ett uttalande från E! News.

Det är ingen överraskning att den uppenbara talkhow-värd som aldrig mötte en åsikt som hon inte ville ha delat, ville göra vad hon kunde för att borsta historien åt sidan (även om hon är den popkulturskännare som hon är, vet hon säkert det kan också komma igen). Även förståeligt är att Williams skulle förneka att hon är mitt i något drama för sina egna konton, hon älskar sin man och är mycket engagerad i honom.

Men deras är ett komplicerat band.

Skiljde från sin första man, som hon använde en pseudonym för i hennes memoarer Wendy s got the heat, giftes Williams med Hunter den 30 november 1997, ungefär fyra år efter att de först träffade. Efter att ha haft två missfall med tidigare graviditeter välkomnade de deras son, Kevin Hunter Jr., år 2000.

Strax efter att Kevin Jr. föddes, fångade Williams Hunter fusk.

Hon kom ihåg att i en 2013 sitta ner med VladTV att ta reda på ‘ett telefonsamtal på sena kvällar och någon våldsam viskning’, för att hon inte var på jobbet ännu och var vaken som vanligt att vara mamma. När du levererar en bebis , mamman får inte mycket sömn i alla fall. Lite Kev kan ha varit 1 månad gammal, som färsk från sjukhuset. ‘

Hennes föräldrar råkade vara kvar hos dem för att hjälpa Williams att hänga med föräldraskap, men hon involverade bara dem för att förtydliga vad de kanske hade överhettat mellan henne och Hunter. ‘Jag gick aldrig till min mamma och pratade med henne om det, jag pratade aldrig med min pappa om det. Min mamma och pappa spelade sin position [de stannade ut ur det] och älskar honom som sin egen son idag. Bara älska honom , respektera vår fackförening, förstå hur svårt vi går för vår kärlek, och när de hör passionerat samtal i vårt hus, vet de att de ska tänka på sin egen verksamhet. ‘

Williams har Viktminskning Tabletter talat uppriktigt och skrivit flera gånger om upplevelsen om att förlåta honom, vilket tycks vara den mindre relatable delen av berättelsen för fler människor. Det har gjort vårt äktenskap Jag vet att det här är clich men det är sant gjort vårt äktenskap starkare. Nej, jag är inte tillbaka till tjejen Jag var framför honom, för när du blir stuckad så kommer du aldrig tillbaka till vem du var. Bara en dåre gör det. ‘Hon ryckte.

‘Men jag älskar honom och han älskar mig, och vi tog upp det på huvudet, och det var ett ömsesidigt beslut att avslöja detta i min autobiografi 2001 Wendy s got the Heat. Om du berättade när jag var 25 år eller 30 år gammal, skulle jag stanna kvar för en fuskare, jag skulle ha varit som, ‘du säger Liah, du ljuger, jag har blivit alltför mycket för att erbjuda en man att hålla fast för honom att fuska på mig. ‘

‘Men jag gjorde det, och jag ångrar inte det. Jag tror att det är en dubbel standard med fusk. Jag tycker att män är bara ibland så neanderthal att du aldrig kan göra med din kvinna att fuska, en man sätter tassar på köttet. Men kvinnor måste ta itu med det faktum, många av oss, någon gång i våra liv. ‘

Inte bara stannade de tillsammans, de gick också i affärer tillsammans, med Hunter som hennes chef och partner i Wendy Williams Productions.

‘Människor kommer alltid, för resten av mitt liv, kasta pärlor i min situation’, berättade Williams en gång till San Franciscos WiLD 94.9 FM. ‘De kommer att kasta vi förklarade det för att vår son ska Går Man Ner I Vikt kasta dem på honom, de har kastat dem på mig i hela min karriär, min man. Han visste vad han blev involverad i, men det tar en speciell typ av man att vara med en ‘Wendy Williams’. ‘

Under 2008 presenterade en talangbokare på The Wendy Williams Experience-radio show en sexuella trakasserier mot Går Man Ner I Vikt Williams och Hunter och hävdade att han aggressivt drabbade henne på jobbet och efter timmar fysiskt misshandlade Williams på kontoret och dominerade arbetsplatsen sin fru, enligt till domstolshandlingar, ‘hjälpte och upprätthöll’ sitt beteende. Paret förnekade hennes påståenden och enligt uppgift var kostnaden så småningom avgjort utanför domstol.

År 2013 berättade en källa för New York Daily News att jägaren hade blivit en kontrollerande närvaro på The Wendy Williams Show-uppsättning, vilket kräver att gästbokningar och andra viktiga beslut körs av honom först och det var oförskämligt för dem som kände Williams som stark kraft att räkna med det hon vanligtvis är att hon låter honom agera på det sättet.

‘Wendy är smart. Ingen kan förstå varför hon inte berättar för honom att jag ska gå,’ insidenten sa. ‘Han gör alla människors liv olyckliga och orsakar problem på en annars bra show.’

Hunter var med Williams när hon besökte The Howard Stern Show i slutet av 2013 samtidigt som hon marknadsför hennes senaste bok, Ask Wendy: Straight Up Advice för allt drama i ditt liv. Hon sa att hon fortfarande älskade att hennes man också var hennes chef.

(Fråga om hennes man någonsin bad henne att sluta prata om den då närmaste 13-åriga fuskhistorien, som hon tog upp igen i den boken, sa hon nej. Williams var allt för att låta honom gå, kanske personligen och professionellt, en påstådd insider berättade webbplatsen.

Under tiden har Williams aldrig hänvisat till sig själv som något mindre än stjärnan i sin egen show, eller på annat sätt angav att hennes arbetande (eller personliga) relation med Hunter hade förändrats.

‘Min huvudprioritet, jobbet klokt, är min pratshow’, sa Williams i en intervju med 2015 med New York Family Magazine. ‘Och på hemmaplanen vill jag bara behålla god hälsa för min man och min son.’ Frågad om vad några av de största utmaningarna i hennes jobb var, erkände hon att det var inte alltid lätt att hålla sitt arbetsliv med Jägare skilt från sitt hemland.

‘Medan min man och jag arbetar tillsammans, och jag är’ stjärnan ‘i familjen, tycker jag inte om att vara så hemma. Det är inte riktigt en utmaning, men det är något som definitivt är klart med ändamål vill jag inte vara ‘Wendy Williams’ till min son. ‘

Och i november 2015 sa hon till AP om Hunter, ‘Vi’ är inte bara affärspartners. Vi är väldigt romantiska.

På The Howard Stern Show igen i juli (igen, Hunter var där och väntade i det gröna rummet), Williams sa att hemligheten till hennes shows framgång (The Wendy Williams Show började precis sin nionde säsong och har genom åren varit nominerad för fem Daytime Emmys) var i de människor hon anställde runt henne.